Ελλάδα

Σπείρα διέπραξε 65 διαρρήξεις και κλοπές στην Αρκαδία

Περισσότερες από 65 περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων έχουν εξιχνιάσει οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μετά την εξάρθρωση σπείρας που δρούσε στην Αρκαδία.

Η Αστυνομία συνέλαβε οκτώ άτομα, ηλικίας από 18 έως 40 ετών και όπως προέκυψε από τις έρευνες που έχουν γίνει, τα μέλη της σπείρας, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, είχαν διαπράξει από τα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου πάνω από 65 διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α., η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 120.000 ευρώ όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έρευνας που έγινε από το τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, προέκυψε ότι τέσσερις άνδρες ηλικίας από 30 έως 69 ετών και μία 36χρονη, προμηθεύονταν από τα μέλη της σπείρας, προϊόντα κλοπής και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top