Πολιτική

Σταμάτης: Έχουμε μία κυβέρνηση που περιμένει στην αίθουσα τοκετού

Στο ζήτημα του χρέους και στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης μεταξύ κυβέρνησης, δανειστών και ΔΝΤ αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σταμάτης μιλώντας στον Realfm 97,8.

«Εάν έχουμε μία κυβέρνηση που περιμένει στην αίθουσα τοκετού, μακριά, στην αίθουσα αναμονής, δεν παρεμβαίνει και δεν έχει άποψη τότε οι εξελίξεις έρχονται για μας χωρίς εμάς. Και το τραγικό είναι, το τραγικότερο απ’ όλα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με έναν Πρωθυπουργό ο οποίος Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή είναι υπέρ του ΔΝΤ, Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο είναι εναντίον του και την Κυριακή το σκέπτεται που θα πάει. Δεν γίνεται έτσι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σταμάτης.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Σας θυμίζω ότι πριν από δύο μήνες σε ένα πανεπιστήμιο της Ιταλίας ο κ. Τσίπρας είχε πει ότι είναι αδιανόητο το ΔΝΤ σέρνει από τη μύτη την Ευρώπη. Όταν είδε την κ. Λαγκάρντ στο Πεκίνο είπε: χωρίς Νομισματικό Ταμείο εγώ δεν πάω, θα ακυρώσω και τα μέτρα που πήρα. Αντιλαμβάνεστε ότι όλη αυτή η θολούρα, όλο αυτό το βέρτιγκο που υπάρχει στον κυβερνητικό εγκέφαλο είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί για τη χώρα».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top