Πολιτική

Τι απαντάει ο Γιώργος Παπανδρέου για τη ΜΚΟ Mercy Corps

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γ. Μουζάλα ο οποίος κατέθεσε σχετικό φάκελο στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στον οποίο περιλαμβάνονται στοιχεία κατά υπαλλήλων της ΜΚΟ Mercy Corps για σεξουαλική εκμετάλλευση μεταναστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η MKO Mercy Corps αποτελεί συνεργάτη της Ε.Ε. από την οποία χρηματοδοτείται, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συμμετέχει ως διακεκριμένη προσωπικότητα.

Όπως τονίζεται από το Γραφείο Τύπου του Κινήματος: «Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, συμμετέχει στο Leadership Council και το Board of Directors της Ανθρωπιστικής Οργάνωσης Mercy Corps, αποκλειστικά ως διακεκριμένη προσωπικότητα, με διαχρονικούς αγώνες και προτάσεις για την διαχείριση του προσφυγικού με όρους αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Οι σχετικές παρεμβάσεις του είναι αμέτρητες, από την Αθήνα και από άλλα μέρη του κόσμου.

Οι επιθέσεις από αντιδραστικά κέντρα και Μέσα που προωθούν και φιλοξενούν φασίζουσες όσο και παράνομες απόψεις για το προσφυγικό και τους πρόσφυγες, απόψεις που δεν ανήκουν στο σύγχρονο δημοκρατικό πολιτισμό, δεν μας τρομάζουν. Μας δυναμώνουν».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top