Διεθνή

Τράβηξε όπλο επειδή της έβαλαν… λιγότερες κοτομπουκιές

Ήταν μια ήρεμη ημέρα στο φαστφουντάδικο «Jack in the Box» στην Ουάσιγκτον μέχρι τη στιγμή που ένα μαύρο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία νεαρά άτομα σταμάτησε στο drive-through κατάστημα για φαγητό.

Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι τη στιγμή που η 19χρονη οδηγός παρέλαβε το πακέτο τους. Τότε εξαγριωμένη είπε από το παράθυρο στην υπάλληλο πως οι κοτομπουκιές της ήταν κατά πολύ λιγότερες. Την ίδια ώρα ο 18χρονος συνοδηγός της άρχισε να φωνάζει πως μέσα στο αναψυκτικό του υπήρχε κάτι.

Οι υπάλληλοι προσπάθησαν να εξηγήσουν στους πελάτες που φαινόντουσαν εκτός εαυτού πως δεν υπήρχε κάτι κακό στην παραγγελία τους και πως καλό θα ήταν να προχωρήσουν γιατί υπήρχε κι άλλος κόσμος που περίμενες από πίσω.

Τότε, σύμφωνα με την metro, άρχισαν να φωνάζουν και να απειλούν θεούς και δαίμονες. Οι υπάλληλοι έκλεισαν το παράθυρο και περίμεναν να εκτονωθεί η κατάσταση. Αυτό, όμως, φαίνεται πως εξόργισε τους δυο νεαρούς επιτιθέμενους οι οποίοι κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να χτυπάνε τα τζάμια του μαγαζιού.

Μετά από λίγη ώρα σταμάτησαν και όταν οι υπάλληλοι κοίταξαν έξω για να δουν αν έφυγαν, έντρομοι είδαν τη 19χρονη κοπέλα να τους σημαδεύει με ένα όπλο!

Στη συνέχεια οι δράστες έσπευσαν να φύγουν αλλά αυτόπτες μάρτυρες είχαν κρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του μαύρου οχήματος και ειδοποίησαν την αστυνομία. Έπειτα από μια μίνι καταδίωξη οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε ένα κλεμμένο όπλο εννέα χιλιοστών!

Το φοβερό της υπόθεσης είναι πως το τρίτο νεαρό άτομο που επέβαινε στο αυτοκίνητο, ένα 14χρονο κορίτσι, αντιστάθηκε κατά τη διάρκεια της σύλληψης και αργότερα είπε στους αστυνομικούς πως τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί αν οι υπάλληλοι του φαστφουντάδικου έκαναν καλά τη δουλειά τους και δεν άνοιγαν τόσο πολύ το στόμα τους!

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top