Ελλάδα

Ψινάκης για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: Respect!

Επίσκεψη στην Αρχιεπισκοπή και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο πραγματοποίησε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, προκειμένου να συζητήσουν για θέματα συνεργασίας της Αρχιεπισκοπής με τον Δήμο Μαραθώνος, αλλά και για τα ιδρύματα που κατασκευάζονται από την Αρχιεπισκοπή στην ευρύτερη περιοχή.

Εντυπωσιασμένος με τις κοινωνικές δομές της Αρχιεπισκοπής δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης και συμπαραστάτης στο έργο της Εκκλησίας. Εν συνεχεία, ο Αρχιεπίσκοπος υποδέχθηκε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Σκρέκα, με τον οποίο ανέπτυξαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Νωρίτερα το πρωί, τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας επισκέφθηκαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη για να ζητήσουν την ευλογία του ενόψει του γάμου τους.

Ο κ. Ψινάκης ανάρτησε και μια φωτογραφία από τη συνάντηση στο Instagram, γράφοντας: «Συναντήθηκα σήμερα με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Κ.κ. Ιερώνυμο που μου έκανε την τιμή να δεχτεί το παράσημο της “Λεγεώνας του Μαραθώνα”. Προγραμματίσαμε συνεργασία της Εκκλησίας και της Αμφικτυονίας των Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων.

Ενωμένοι η Εκκλησία και η Αυτοδιοίκηση μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Του εκμυστηρεύτηκα τα μελλοντικά μου σχέδια και μου έδωσε την στήριξη, την ευχή και την ευλογία Του…!!! Respect!!!» (σεβασμός).

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top