Πολιτική

Καζάκος: «Προδότες οι νέοι που φεύγουν στο εξωτερικό»

Έντονες αντιδράσεις για τη δήλωση του ηθοποιού και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ…

«Προδότες» επειδή δεν μένουν στον τόπο τους χαρακτήρισε τους νέους και τις νέες που αναζητούν καλύτερη τύχη στο εξωτερικό ο κ. Κώστας Καζάκος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Ό,τι θέλει ο νέος, ό,τι επιθυμεί, δουλειά, σπίτι, οικογένεια πρέπει να τα παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του» τόνισε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Αλλιώς είναι ξένος. Έφυγαν και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες. Και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία προδοσία»!

Η αναφορά αυτή του κ. Καζάκου ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Πολλοί κατακρίνουν τον κ. Καζάκο που είναι διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και παράλληλα εισπράττει και σύνταξη πρώην βουλευτή.

Την ίδια ώρα, μΜέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Έλενα Ακρίτα εξέφρασε την αντίθεση της στα σχόλια που ακούγονται για τον ηθοποιό, τονίζοντας πως δηλώσεις ανόητες θα έπρεπε να αντικρούονται με επιχειρήματα χωρίς να αποδομούνται οι εκφραστές τους.

«Άλλο ‘’διαφωνώ με τον Καζάκο’’ κι άλλο ο Καζάκος είναι κακός ηθοποιός ή έχει Αλτσχάιμερ. Ο άνθρωπος είναι εξαιρετικός ηθοποιός και τα ‘χει τετρακόσια. Η οικονομική μετανάστευση δεν είναι προδοσία, είναι απελπισία. Όμως. Μπορούμε να αντικρούσουμε μια άποψη χωρίς να αποδομήσουμε τον εκφραστή της. Ήρεμα λίγο με τις δολοφονίες χαρακτήρων. Την άκυρη κι ανόητη δήλωση την αντικρούσουμε με επιχειρήματα. Δεν απαντάμε ‘’ναι, αλλά είσαι κοντός κι έχεις μεγάλη μύτη’’»

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top