Διεθνή

ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ! Φόβοι για εγκλωβισμένους

Πύρινη κόλαση ξέσπασε σήμερα σε 27όροφο κτίριο στο Λονδίνο όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ξέσπασε πυρκαγιά στον δεύτερο όροφο.

Γρήγορα η φωτιά πήρε μεγάλη έκταση αν και στο σημείο βρέθηκαν 200 πυροσβέστες με 40 οχήματα.

Στο κτίριο ζουν περισσότεροι από 200 άνθρωποι. Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για κραυγές που ακούγονται από το κτίριο καθώς υπάρχουν φόβοι για εγκλωβισμένους.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής ανακοίνωσε ότι πυροσβέστες που εργάζονται υπό πολύ δύσκολες συνθήκες για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. «Είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός και έχουμε αναπτύξει ισχυρές δυνάμεις. Δεν γνωρίζουμε πώς ξεκίνησε η φωτιά» συμπλήρωσε.

Η Daily Mail μεταδίδει εικόνες με ενοίκους υψηλότερων ορόφων να φτιάχνουν αυτοσχέδια σκοινιά με σεντόνια προκειμένου να καταφέρουν να φτάσουν στο έδαφος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτιά έχει εξαπλωθεί από τον 2ο όροφο μέχρι τον 27ο.

Η αστυνομία έχει δημιουργήσει μια ζώνη ασφαλείας εκατοντάδων μέτρων καθώς αρχίζουν να πέφτουν συντρίμμια από το πολυόροφο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Λάτιμερ. Σύμφωνα με Αρχές σε 15 άτομα έχει παρασχεθεί βοήθεια για εισπνοή καπνού.

Λόγω της φωτιάς έχουν κλείσει γραμμές του Tube. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι βλέπουν φώτα στην κορυφή του κτιρίου πιθανότατα από άτομα που είναι παγιδευμένα μέσα. Επίσης ακούστηκαν εκρήξεις και τζάμια να σπάνε. Αναφέρουν ότι το η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top