Αθλητισμός

Tσόρι: Περιμένω τον Ολυμπιακό, υπάρχει αλληλοσεβασμός

Ο Τσόρι Ντομίνγκες εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στην πατρίδα του απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Το συμβόλαιο του 35χρονου μεσοεπιθετικού με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται δίχως να έχει αποσαφηνιστεί εάν θα συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας για πέμπτη διαδοχική σεζόν.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε το παρών σε εκδήλωση για το Champions League στο Μπουένος Άιρες, μιλώντας στον Αργεντινό δημοσιογράφο, Αλεχάντρο Πανφίλ και το gazzetta.gr για τις πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, αλλά και τα σενάρια επαναπατρισμού του στην Ρίβερ Πλέιτ.

Πριν από έναν χρόνο δήλωσες πως ήθελες να τιμήσεις το συμβόλαιο σου με τον Ολυμπιακό. Τι θέλεις να κάνεις από εδώ και πέρα;

«Θα πρέπει να καθίσω μαζί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στο ίδιο τραπέζι και να δω τι θέλουν. Υπό αυτό το πρίσμα θα λάβω την απόφαση μου.

Είναι προφανές πως η επιστροφή μου στη Ρίβερ Πλέιτ πάντα υπάρχει. Η Ρίβερ είναι το σπίτι μου και έχω καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Μπορεί να παρουσιαστούν εμπόδια, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν από το τι θα συμβεί όταν επιστρέψω στην Ελλάδα».

Για να μιλήσουμε με ποσοστά, πόσες είναι οι πιθανότητες να παραμείνεις στην Ελλάδα και πόσες να επιστρέψεις στη Ρίβερ;

«Δεν μπορώ να αναφερθώ σε ποσοστά. Τα πάντα θα κριθούν από τις συζητήσεις μου με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Τους σέβομαι και θα πρέπει να πρώτα να μιλήσουμε για να αποφασίσω στη συνέχεια».

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσεις στην ομάδα;

«Υπάρχει καλή πρόθεση από την πλευρά τους, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω για αυτούς. Πιστεύω όμως πως υπάρχει αυτή η πιθανότητα».

Ποιοι είναι οι παράγοντες που θα επηρεάσουν την απόφαση σου για να μείνεις στην Ελλάδα ή να επιστρέψεις στην Αργεντινή;

«Ειλικρινά, η σχέση που έχω με τον Ολυμπιακό. Έχω περάσει τέσσερα χρόνια στην ομάδα και όλοι γνωρίζουν πως όταν ένας ποδοσφαιριστής μένει για τόσο μεγάλο διάστημα στον σύλλογο είναι αμοιβαία η πολύ καλή σχέση, αλλά και η άνεση που υπάρχει.

Η πραγματικότητα είναι πως υπάρχει αλληλοσεβασμός με τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό θέλω να τους μιλήσω. Προφανώς και υπάρχουν κάποιοι όροι από την δική τους πλευρά, αλλά και από την δική μου, που πρέπει να διευκρινίσουμε. Θα μιλήσω επίσης και με τους ανθρώπους της Ρίβερ».

Πηγή: gazzetta.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top