Διεθνή

Δικαστής «τρολάρει» αστυνομικό που έκοψε κλήση ένα λεπτό πριν τη λήξη της απαγόρευσης

Μπορεί να θεωρηθεί ως ο πιο γνωστός δικαστής στις ΗΠΑ. Οι υποθέσεις και ο τρόπος που τις χειρίζεται ακόμα και αν πρόκειται για το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, τον έχει κάνει εξαιρετικά αγαπητό.

Ο δικαστής Φρανκ Κάπριο έχει γίνει viral για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους κατηγορούμενους, δείχνοντας ουκ ολίγες φορές επιείκεια στον τρόπο που χειρίζεται τις υπόθεσεις, ενώ το χιούμορ του είναι οξυδερκές και πολλές φορές σκληρό.

Μία από αυτές τις ιστορίες που τον έχουν κάνει διάσημο αφορούσε μία κλήση για παράνομο παρκάρισμα. Μέχρι εδώ όλα καλά, ωστόσο η αλήθεια κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Κατηγορούμενη ήταν μία γυναίκα, η οποία έκανε το «μέγα λάθος» να αφήσει το αυτοκίνητό της σε θέση που απαγορευόταν το πάρκινγκ από τις 20:00 έως και τις 22:00. Όπως είπε η ίδια, το ρολόι του αυτοκινήτου της έδειχνε 22:00 σε αντίθεση με αυτό του αστυνομικού, το οποίο έδειχνε 21:59, με αποτέλεσμα να της κόψει κλήση.

Ο Φρανκ Κάπριο λοιπόν όταν κατάλαβε πως η υπόθεση είναι αστεία και η γυναίκα πρέπει να αθωωθεί άρχισε να τρολάρει τους αστυνομικούς αλλά και την ίδια την Πολιτεία.

Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο…

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top