Ελλάδα

«Είμαστε συντετριμμένοι με το γεγονός»

Τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας που έχασε τη ζωή της την ώρα που μάζευε τα σκουπίδια από τους δρόμους στο Ζωγράφου εξέφρασαν η διοίκηση του δήμου και η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων.

«Ο Δήμος Ζωγράφου εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και στους οικείους της Ντανιέλλας Πρελορέντζου η οποία εργαζόταν ως οδοκαθαρίστρια στην υπηρεσία καθαριότητας και η οποία πριν ξεκινήσει να δουλεύει, τα ξημερώματα του Σαββάτου αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η διοίκηση του Δήμου θα σταθεί στο πλευρό της οικογένειας, υπογραμμίζεται στη ανακοίνωση του Δήμου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από πλευράς διοίκησης της δημοτικής αρχής.

Η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων δήμου Ζωγράφου, Σταματία Τσουμέα τονίζει με τη σειρά της πως «σήμερα η οικογένεια μας θρηνεί μία συνάδελφο που έφυγε από κοντά μας λίγο πριν ξεκινήσει την εργασία της. Μία συνάδελφος εξαιρετική, μία συνάδελφος όλο γέλιο και ευγένεια, μία συνάδελφος με ήθος… Μία συνάδελφος που εργαζόταν μαζεύοντας τα σκουπίδια όλων μας, όπως όλοι οι συνάδελφοι μας που εργάζονται στον ευαίσθητο χώρο της καθαριότητας, ανελλιπώς και με ηρωισμό κάθε νύχτα. Δυστυχώς, το γεγονός αυτό μας βρίσκει αμέσως μετά από τις κινητοποιήσεις μας, για τη διεκδίκηση της εργασίας των συναδέλφων μας συμβασιούχων και ενώ ο αγώνας μας για να μείνουν μαζί μας δεν έχει τελειώσει. Είμαστε συντετριμμένοι με το γεγονός, ευχαριστούμε όλους σας για τη συμπαράσταση που μας εκφράζετε».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top