Πολιτική

ΝΔ: Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα Τσίπρα – Καμμένου το 2015

Τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το 2015 και τους τότε κυβερνητικούς χειρισμούς ζητά εκ νέου η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», για τον σύμβουλο του Γιάννη Βαρουφάκη, Γκλεν Κιμ, ο οποίος αποκάλυψε το σχέδιο για παράλληλο νόμισμα που θα ξεκινούσε από τους δημόσιους υπαλλήλους εκδίδοντας κουπόνια για το 10% των μισθών τους.

«Δύο χρόνια μετά το αχρείαστο δημοψήφισμα, ο κ. Γκλεν Κιμ – σύμβουλος τότε του κ. Βαρουφάκη και σήμερα του κ. Τσακαλώτου – αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τα σχέδια κυκλοφορίας “κουπονιών”, αντί του ευρώ. Δίνει έτσι νέες διαστάσεις στο έγκλημα που μεθόδευε η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου», τονίζει με ανακοίνωσή της η Πειραιώς και συμπληρώσει:

«Δικαιώνεται, έτσι, άλλη μια φορά, η θέση της Νέας Δημοκρατίας ότι είναι απόλυτα επιβεβλημένη η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την πλήρη διερεύνηση του εγκλήματος, που στοίχισε πολλά δισεκατομμύρια πρόσθετης λιτότητας για τους πολίτες. Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα αυτό θα γίνει, όσο και αν δεν τη θέλουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ».

«Οι Έλληνες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια. Και θα τη μάθουν», καταλήγει η ανακοίνωση.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top