Πολιτική

Ρέππας: Να αποδομήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, να αποκαλύψουμε τη ΝΔ

«Πρέπει να αποδομήσουμε τελείως τον ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα να αποκαλύψουμε τη Νέα Δημοκρατία», επισήμανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και στέλεχος του ΚΙΔΗΣΟ, Δημήτρης Ρέππας, κατά την ομιλία του στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ απέρχεται, οδηγείται σε μια ήττα, που πρέπει να την κάνουμε στρατηγική, αλλά αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να τη μετατρέψουμε σε στρατηγική νίκη για τη δημοκρατική παράταξη», είπε και πρόσθεσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια πολιτική δεξαμενή και δεν θα γίνει ποτέ παράταξη με ρίζες στην κοινωνία».

«Δεν είναι στρατηγικός μας εταίρος η Νέα Δημοκρατία, τελεία και παύλα», είπε για τις σχέσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υπογράμμισε πως «αν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ θα είναι περισσότερο σκληρή και νεοφιλελεύθερη δεξιά, από αυτή που γνωρίσαμε μέχρι τώρα».

Αναφερόμενος στο ζήτημα της ανανέωσης που τίθεται από στελέχη της ΔΗΣΥ ο κ. Ρέππας είπε ότι θεωρεί πως ο Κώστας Σημίτης είναι πιο νέος από τον Κώστα Καραμανλή, ο Γιώργος Παπανδρέου από τον Αλέξη Τσίπρα και αν ζούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου θα ήταν πιο νέος από αρκετούς συνέδρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top