Παράξενα

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ: Μια ιστορία βγαλμένη από παραμύθι… (ΦΩΤΟ)

Ποιες είναι οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο;

Ένα ζευγάρι που γεννήθηκε την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, παντρεύτηκε μετά από δύο δεκαετίες περίπου.

Η Τζέσικα Γκόμες και ο Ααρόν Μπάιρος γεννήθηκαν στις 28 Απριλίου 1990, στο νοσοκομείο Morton στο Τάουντον, περίπου 30 χιλιόμετρα από την Βοστόνη.

Το 2007 άρχισαν να βγαίνουν όταν και οι δύο ήταν 17 ετών. Δέκα χρόνια αργότερα στις 9 Σεπτεμβρίου 2017, το ζευγάρι παντρεύτηκε.

Οι δυο τους μεγάλωσαν σε διαφορετικές κοινότητες σε μικρή απόσταση ο ένας από τον άλλον. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων στο γυμνάσιο. Η Γκόμες είπε πως κατάλαβαν πολύ νωρίς ότι γεννήθηκαν την ίδια μέρα, όταν σε μάθημα οδήγησης χρειάστηκε να δείξουν τις ταυτότητές τους και τονίζει πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

«Πιστεύω πως είναι υπέροχο. Είναι πολύ σπάνιο» δήλωσε η Τζέσικα στην εφημερίδα Taunton Gazette. «Πιστεύω στη μοίρα και νομίζω πως αυτό είναι μέρος της».

Όταν οι έφηβοι είπαν στους γονείς τους για τη σύμπτωση, εκείνοι έπεσαν από τα σύννεφα. Μάλιστα η Τζέσικα έχει μια φωτογραφία της από το νοσοκομείο με ένα μυστηριώδες μωρό στο βάθος. Θα μπορούσε να είναι ο Ααρόν, αλλά το πρόσωπό του είναι πολύ θολό για να είναι σίγουρη πως είναι αυτός.

17 χρόνια μετά την «πρώτη τους γνωριμία» στο μαιευτήριο, οι δύο τους άρχισαν να βγαίνουν. Όταν ήταν έφηβοι, ο Ααρόν της τηλεφωνούσε σχεδόν κάθε βράδυ μετά το σχολείο.

Τώρα, η Τζέσινα είναι νοσοκόμα και ο Ααρόν εργάζεται στον τομέα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ. «Είναι αδερφές ψυχές» λέει μια οικογενειακή φίλη.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top