Αθλητισμός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λίγο μετά την εκλογή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον προεδρικό θώκο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, εξέδωσε ανακοίνωση, διαψεύδοντας τον ισχυρισμό του ότι η Λεωφόρος ενοικιάζεται στην ποδοσφαιρική ομάδα έναντι 50.000 ευρώ ετησίως.

Με ανακοίνωση της, η «πράσινη» ΠΑΕ διέψευσε τον ισχυρισμό του κ. Γιαννακόπουλου, ο οποίος υποστήριξε ότι η Λεωφόρος ενοικιάζεται στην ποδοσφαιρική ομάδα έναντι 50.000 ευρώ ετησίως, τονίζοντας, μάλιστα, ότι το ποσό που διαθέτει για τη χρήση του γηπέδου είναι δεκαπλάσιο, δηλαδή 500.000 ευρώ(!)

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Οι άνθρωποι που ενημέρωσαν τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο αναφορικά με το ποσό που καταβάλει ετησίως η ΠΑΕ στον ερασιτέχνη για να χρησιμοποιεί το γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης” τον ενημέρωσαν λανθασμένα.

Στην ομιλία του στις εκλογές του Ερασιτέχνη υποστήριξε ότι το ποσό που καταβάλει η ΠΑΕ ανέρχεται στα 50.000 ευρώ ετησίως.

Η πραγματικότητα είναι ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει μισθώσει το χώρο από το 2013 και καταβάλει ετησίως στον ερασιτέχνη περισσότερα από 500.000 ευρώ για να χρησιμοποιεί το γήπεδο της Λεωφόρου».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top