Πολιτική

Ιδού το έγγραφο ΚΕΠΑ για την αναπηρία Φλώρου (Φωτο) – Πολάκης: «Πίσω τσογλάνια…»

Το έγγραφο της ιατρικής γνωμάτευσης του Άρη (Αριστείδη) Φλώρου της ENERGA απο το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) που κρίνει οτι ειναι ανάπηρος κατα σχεδόν 70% δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα στο διαδύκτιο απο τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.
Σύμφωνα με την γνωμάτευση το 35% της αναπηρίας οφείλεται σε ψυχιατρική πάθηση. Το υπόλοιπο 35% σε ήπιο αποφρακτικό σύνδρομο που προκαλεί άπνοια και υπόπνοια με χρήση c_pap. (Continuous Positive Airway Pressure).

Σε ανάρτησή του στο facebook o υπουργός απειλεί ότι «αυτά τα λαμόγια που έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις σε έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ, 39 ετών για να του αθροίσουν ποσοστό αναπηρίας 70% θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ”.

Παρέμβαση Αχτσιόγλου 

Η απόφαση αποφυλάκισης του Αρη Φλώρου της Energa προκάλεσε την αντίδραση και της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου.

H κ. Αχτσιόγλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου της, έδωσε εντολή στη διοίκηση του ΕΦΚΑ να διενεργήσει άμεσα όλες τις απαραίτητες διοικητικές διαδικασίες, προκειμένου να ελεγχθεί η απόφαση του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) που προσδιόρισε το ποσοστό αναπηρίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου: «Η ορθότητα της συγκεκριμένης απόφασης για τον προσδιορισμό του ποσοστού αναπηρίας θα ελεγχθεί εξονυχιστικά από τον ΕΦΚΑ και τα αρμόδια όργανά του. Σε περίπτωση που η απόφαση δεν πληροί όλες τις προϋποθέσεις νομιμότητας και επιστημονικής τεκμηρίωσης, το Υπουργείο Εργασίας θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του και όλα τα μέσα για την αναθεώρησή της. Στο πλαίσιο αυτό θα διαταχθεί άμεσα σχετική Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διερευνηθεί κάθε πτυχή της εν λόγω υπόθεσης».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Αναλυτικά όσα γράφει ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του:

«Πριν λιγο ήρθε στα χέρια μου η γνωμάτευση με την οποια αποφυλακίστηκε το λαμόγιο που ακούει στο όνομα ΦΛΩΡΟΣ !!!! Δεν μιλησα δυο μέρες αφενός γιατι ειμαι σε τριήμερες » διακοπές»,αφετέρου γιατι ήθελα να δω τι συμβαίνει .

Μετα απο αυτο θα πω μια κουβέντα μόνο !!!

Αυτά τα λαμόγια που έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις σε εναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ ,39 ετών για να του αθροίσουν ποσοστό αναπηρίας 70% θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ !!!!!

Πρωτοετής Φοιτητης της Ιατρικης καταλαβαίνει πως αυτά ειναι γνωμάτευση κατα παραγγελία προφανως με αντάλλαγμα ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΩ !!!

ΠΙΣΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ,δεν βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά για να «καθαρίζετε» εσείς τους εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού !!!».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top