Πολιτική

Σκοτωμός Αδωνι με Βερύκιο: «Εχεις καταντήσει αηδία» – «Δεν συμμετέχω στην ύφανση της μ@λ@κι@ς»

Πυρά αντάλλαξαν μέσα από το Twitter ο Δήμος Βερύκιος με τον Αδωνη Γεωργιάδη για τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι και τις χθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού από το Λαύριο.
Αφορμή για την άγρια κόντρα στάθηκε μια ανάρτηση του δημοσιογράφου, αρχισυντάκτη του «Πρώτου Θέματος» Μάκη Πολλάτου, στην οποία απάντησε ο κ. Βερύκιος και στη συνέχεια επενέβη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Μάκης Πολλάτος, παρέθεσε την δήλωση του πρωθυπουργού ότι «οι δασικοί χάρτες έπρεπε να έχουν γίνει από τη δεκαετία του 50», σχολιάζοντας,  «ελπίζω σε λίγο να μην ρίξει τις ευθύνες για τη φωτιά στο Μάτι και την εκατόμβη των νεκρών στους Σοφοκλή Βενιζέλο, Κωνσταντίνο Καραμανλή, Παπάγο και Πλαστήρα!».
Ο αντιπρόεδρος του Alpha, Δήμος Βερύκιος, απάντησε στο σχόλιο του Μάκη Πολλάτου, γράφοντας «ναι Μάκη μου, οι ρίζες του κακού στο Μάτι φτάνουν στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, την εποχή της αντιπαροχής & της άναρχης δόμησης στα Αστικά Κέντρα. Η γενιά μας θυμάται τις διαφημίσεις του ´70 «οικόπεδα με δόσεις/φως-νερό-τηλέφωνο»…Τουλάχιστον εσυ & θύμηση έχεις & ακριβοδίκαιος ήσουν».

Άμεση ήταν η αντίδραση από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σχολίασε «σταματά ρε Δήμο πια έχεις καταντήσει αηδία! Ναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής διόρισε άχρηστους να διαχειριστούν την φωτιά και εξέλεξε την ανύπαρκτη και εξαφανισμένη Δούρου…».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top