Πολιτική

Ανάρτηση α λα Κορλεόνε από Πολάκη προς Συνολάκη: «Ξέρουμε πού μένεις»

O Παύλος Πολάκης, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και από τους «ειδικούς» του ΣΥΡΙΖΑ στον πόλεμο δολοφονίας χαρακτήρων εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων, είναι γνωστός για την απρέπεια, την αγένεια και την επιθετικότητά του.

Την Παρασκευή  όμως, ο Yφυπουργός Yγείας ξεπέρασε τον ίδιο του τον εαυτό.

Με ανάρτησή του εν τω μέσω της νυκτός, o Παύλος Πολάκης προέβη σε μία πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά χρονικά ενέργεια: Έβγαλε στη φόρα τη διεύθυνση κατοικίας του καθηγητή Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κωνσταντίνου Συνολάκη, με μία δήθεν αθώα αφορμή, που όμως όζει μαφιόζικη μέθοδο.

Με πρόφαση, λοιπόν, την βλάστηση πάνω στην κολώνα της ΔΕΗ έξω από το σπίτι του καθηγητή Συνολάκη, ο οποίος με το πόρισμά του για την καταστροφή στο Μάτι έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την κυβέρνηση, ο Παύλος Πολάκης κλείνει το μάτι στα «τάγματα ασφαλείας» της κυβέρνησης, τους γνωστούς «πρώην συντρόφους», υποδεικνύοντα στόχο.

«Ξέρουμε πού μένεις», είναι το νόημα της τροχιοδεικτικής ανάρτησης του Πολάκη, που παραβιάζει τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων και ασχολείται με ένα τριτεύον, εντελώς ανούσιο θέμα, δηλαδή την υποτιθέμενα επικίνδυνη βλάστηση σε πυλώνα έξω από το σπίτι του καθηγητή – για την οποία αποκλειστικά και δια νόμου υπεύθυνη είναι η ΔΕΗ.

Στον Νονό το 1972 ο Φράνσις Φορντ Κόπολα είχε χρησιμοποιήσει για μέσο απειλητικής προειδοποίησης το κεφάλι ενός νεκρού αλόγου. Πολύ λιγότερο εκλεπτυσμένος και χωρίς τη φαντασία του σεναριογράφου Μάριο Πούζο, ο Πολάκης εν έτει 2018 καταφεύγει στο facebook και τις κολώνες της ΔΕΗ.

Το άρθρο αυτό θα έπρεπε να κλείνει με τη διατύπωση της απορίας, εάν υπάρχει στη χώρα αυτή ακόμα εισαγγελέας που να τιμά τα παντελόνια που φορά. Το ότι υπουργός κυκλοφορεί τόσα χρόνια ελεύθερος, να απειλεί δημοσιογράφους με σωματική βία, να καθυβρίζει και να στέλνει μαφιόζικα μηνύματα, καθιστά την ερώτηση περιττή.

πηγή: meaculpa

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top