Ελλάδα

Αυτό ήταν το κίνητρο της δολοφονίας του φαρμακοποιού στην Κιφησιά

Οικονομικές διαφορές ήταν το κίνητρο για την ανθρωποκτονία του 57χρονου φαρμακοποιού, Βασίλειου Φλώρου, την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το γκαράζ του σπιτιού του στο Νέο Ψυχικό, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές.

Ο 51χρονος που προσήχθη νωρίτερα στη ΓΑΔΑ, ως ο βασικός ύποπτος, είχε δανειστεί από τον φαρμακοποιό ένα μεγάλο χρηματικό πόσο κι επειδή δεν μπόρεσε να το αποπληρώσει έγινε κατάσχεση του σπιτιού του, σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές.

Ο 51χρονος που προσήχθη ως βασικός ύποπτος της για την ανθρωποκτονία, συνεχίζεται να εξετάζεται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στα μαχαίρια για ένα ακίνητο

Ο άνθρωπος που φέρεται να διέπραξε το έγκλημα είναι αρχιτέκτονας  ο οποίος είχε οικονομικές διαφορές με τον 57χρονο φαρμακοποιό, με επίκεντρο το ακίνητο για το οποίο κατέληξαν στο δικαστήριο.

Ο Φλώρος κέρδισε την δικαστική μάχη με αποτέλεσμα ο 51χρονος, θεώρησε ότι αδικήθηκε και προέβη σ” αυτή την πράξη προκειμένου να τον εκδικηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος φαρμακοποιός είχε δολοφονηθεί το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου, την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του, μία μαύρη Μερσεντές, από το πάρκινγκ του σπιτιού του.

Ο άντρας πλησίασε τον φαρμακοποιό, ο οποίος ακινητοποίησε το όχημα του και κατέβασε το παράθυρο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο άγνωστος άρχισε να πυροβολεί, πιθανότατα με περίστροφο καθώς στο σημείο δεν βρέθηκαν κάλυκες.

Η οικογένειά του είχε δηλώσει ότι ο 57χρονος πατέρας δύο ενηλίκων παιδιών, δεν δεχόταν απειλές για τη ζωή του και ούτε ο ίδιος τους είχε αναφέρει κάποιο ανησυχητικό περιστατικό. Παρόλα αυτά όλα έδειχναν από την πρώτη στιγμή πως πίσω από την δολοφονία κρύβονταν προσωπικές διαφορές

Εκείνη την ώρα η σύζυγος του βρισκόταν στην οικία της. Να σημειωθεί ότι η ίδια είναι γιατρός και διατηρεί το παθολογικό της ιατρείο στην ίδια πολυκατοικία.

Ο άτυχος φαρμακοποιός, ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top