Πολιτική

«Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου» Τι καταγγέλλει βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων

Απειλές καταγγέλλει ότι δέχεται ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης.

Ο κ. Σαρίδης, υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα την παραίτησή του από τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για τις εσωκομματικές κινήσεις και επιλογές. Ορισμένοι συνέδεσαν την απόφασή του αυτή με τη στάση που πρόκειται να τηρήσει όταν η συμφωνία των Πρεσπών έρθει στη Βουλή, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος παραιτείται με στόχο να υπερψηφίσει τη συμφωνία Ελλάδας- Σκοπίων.

Σήμερα, ο βουλευτής του κόμματος καταγγέλλει μέσω των social media ότι δέχεται απειλές για το θέμα. Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας φωτογραφία που έχει αναρτηθεί στο facebook, αναφέρει: «Σχετικά με τις απειλές προς την οικογένεια μου ένα έχω να πω…Εγώ δεν απαντάω σε απειλές και δεν απειλώ. Πράττω. Τα λέμε σύντομα. Ευχαριστώ τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση, ο Γιάννης Σαρίδης είχε απαντήσει σε ερώτηση για τη συμφωνία των Πρεσπών: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι το ενδεχόμενο να στηρίξω τη συμφωνία των Πρεσπών, είναι εκτός πραγματικότητας».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top