Πολιτική

Φίλης: «Θέλω να δω τον Καμμένο να ρίχνει την κυβέρνηση»

Δεν πιστεύει πως ο Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση, δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

«Θέλω να δω τον κ. Καμμένο να ρίχνει την κυβέρνηση», είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη προσθέτοντας ότι «δεν τον πιστεύω, όχι. Είναι λόγια. Λόγια που δεσμεύουν κάποιες φορές γι αυτό πρέπει να προσέχουν όλοι τι λένε» για να σημειώσει στη συνέχεια ότι «Δεν πιστεύω ότι ενώ έχει ξεκινήσει μια ελπιδοφόρα πορεία για τη χώρα θα την ανακόψει».

Ο πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στο θέμα της ΕΡΤ, τόνισε ότι αυτό το στοίχημα, με αφορμή και τα όσα υβριστικά ακούστηκαν σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή Δεύτερη Ματιά, χάνεται κάθε μέρα…

Σχετικά με το εμπράγκο της ΝΔ στην ΕΡΤ, επεσήμανε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εκμεταλλεύεται τα όσα συμβαίνουν στο Ραδιομέγαρο γιατί παίζει με την ιδέα να κλείσει την ΕΡΤ.

«Το στοίχημα της ΕΡΤ χάνεται κάθε μέρα. Η κυβέρνηση που πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει την ΕΡΤ θα έπρεπε να της δώσει όλες τις δυνατότητες να αποκτήσει κύρος σε μια συγκυρία κρίσης για τα ιδιωτικά κανάλια» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το εμπάργκο σχολίασε ότι: «Είμαι δημοσιογράφος και δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω ένα εμπάργκο όπως αυτό του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ. Αλλά υπάρχει δέκα φορές θέμα για την απόφαση της ΝΔ για εμπάργκο στην ΕΡΤ. Μας πηγαίνει σε παλιές εποχές. Η ΝΔ παίζει με την ιδέα να κλείσει την ΕΡΤ αν έρθει στην εξουσία».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top