Πολιτική

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Οι δημοσκοπήσεις που ρίχνουν τον Καμμένο στον Καιάδα από φίλια προς το Μαξίμου ΜΜΕ

Από την Δευτέρα που βγήκε στον ΑΝΤ1 ο Πάνος Καμμένος για να πει πως θα αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση για την συμφωνία των Πρεσπών, διαδραματίζονται υπόγειες συγκρούσεις που ενδεχομένως να είναι και οι… τελευταίες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Μετά τα όσα έχουν προηγηθεί και την δυσαρέσκεια του υπουργού Εθνικής Άμυνας για τις δημοσκοπήσεις που τον φέρνουν στο… 0.6%, σύμφωνα με μετρήσεις που φιλοξενήθηκαν σε φίλια προς το Μαξίμου ΜΜΕ, δεν αποκλείεται να υπάρξει διαζύγιο, αφού τα κουκιά… βγαίνουν για τις Πρέσπες! Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες του crashonline, οι ΑΝΕΛ μετέφεραν την Κυριακή το απόγευμα στο Μαξίμου την έντονη ενόχλησή τους για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που παρουσιάστηκαν από εφημερίδα που στηρίζει την κυβέρνηση…

Η χθεσινή παρέμβαση του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Θ. Τοσουνίδη, δείχνει ξεκάθαρα πως το κόμμα του Καμμένου απομακρύνεται από την κυβέρνηση…

Όπως είπε «…ακόμη μία φορά, με τις δηλώσεις του, ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία. Όσον αφορά τα θέματα της Βουλής κατανοούμε ότι δεν γνωρίζει τις διαδικασίες, διότι ουδέποτε υπήρξε εκλεγμένος βουλευτής απευθείας από το λαό. Κρίμα».

Ο Κοτζιάς, αν και… ήρεμος και με άριστες σχέσεις με τους ΑΝΕΛ, βλέποντας πως η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει σχεδόν άνετα, έβγαλε προς τα έξω τον σκληρό εαυτό του, δείχνοντας με το πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως η κυβέρνηση δεν θα ενοχληθεί και ιδιαίτερα εάν αποχωρήσει ο Πάνος Καμμένος.

Όπως είπε ο υπουργός Εξωτερικών – η δήλωση αποδίδεται σε κύκλους του –  «…την κυβερνητική συνεργασία υπονομεύουν αποκλειστικά και μόνο εκείνοι που απειλούν διαρκώς ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση και όχι όσοι λένε ότι αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει το έργο της με τη λήξη της τετραετίας».

Στο Μαξίμου, πάντως, κρατούν σιγή ιχθύος, αν και ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει σχεδόν καθημερινά και με τον Κοτζιά και με τον Καμμένο.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top