Πολιτική

Ο Μητσοτάκης κλείνει… μέτωπα! Οι συναντήσεις με Σαμαρά – Καραμανλή

Το τελευταίο διάστημα γράφτηκαν πολλά και διάφορα για τα ανοιχτά μέτωπα που έχει εντός της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρώτα βγήκαν δημοσιεύματα για τον Αντώνη Σαμαρά και τους… σαμαρικούς που έχει βάλει στο στόχαστρό του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ στη συνέχεια γράφτηκαν τα… χειρότερα για τον Κώστα Καραμανλή, επειδή ο πρόεδρος της γαλάζιας παράταξης αποστρατεύει καραμανλικά στελέχη.

Στην ΔΕΘ, διαπίστωσαν όλοι πως υπάρχει αντιστροφή του κλίματος. Μπροστά στην κάμερα, μίλησαν τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Καραμανλής, μιλώντας για νίκη της παράταξης, έστω και εάν δεν είπαν και οι δύο το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τελικά, ο πρόεδρος της Ν.Δ., είδε τον Αντώνη Σαμαρά κατ’ ιδίαν για να μιλήσουν για όλους και για όλα ενώ όπως διαρρέεται, θα δει και τον Κώστα Καραμανλή, ώστε να δείξουν σε όλους και κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ πως η παράταξη πηγαίνει ενωμένη στις εκλογές.

Το ερώτημα είναι εάν αυτή η… ηρεμία που επιχειρεί στο κόμμα ο Μητσοτάκης, θα έχει διάρκεια ή θα έρθουν και νέες φουρτούνες. Και είναι χαρακτηριστικό πως κανείς δεν βάζει… στοίχημα, με ότι σημαίνει αυτό!

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top