Ελλάδα

Σάλος στο Σοφικό Κορινθίας! Εμπιστεύτηκε τον ανήλικο γιο της σε Πακιστανό και αυτός…

Ενας 31χρονος Πακιστανός που φέρεται να βίασε στο Σοφικό Κορινθίας έναν 14χρονο Αλβανό τον οποίο του είχε εμπιστευτεί η μητέρα του, κρατείται με την κατηγορία του βιασμού την οποία του απήγγειλε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή !

Η γυναίκα, που ζει μόνιμα στα Μέγαρα, γνώριζε τον 31χρονο ο οποίος εργάζεται σε επιχείρηση που απασχολεί αλλοδαπούς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στο Σοφικό και του ζήτησε να πάρει μαζί του το παιδί της για να κάνει μερικά μεροκάματα ως εποχικός εργάτης υπό την προστασία του. Όμως, τα ξημερώματα της Παρασκευής ο ανήλικος της τηλεφώνησε λέγοντάς της ότι ο Πακιστανός τον βίασε μέσα στο κατάλυμα όπου διέμεναν!

Αμέσως η μητέρα πήγε στην Κόρινθο και κατήγγειλε στην Ασφάλεια όσα της είχε αποκαλύψει ο γιος της. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος αποφάνθηκε πως υπήρχαν ίχνη βιασμού με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός να συλληφθεί. Η έρευνα συνεχίζεται από τους αστυνομικούς που εξετάζουν αν ο κατηγορούμενος Πακιστανός έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, αλλά και αν οι επτά ομοεθνείς του που απασχολεί ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης εργάζονται νόμιμα εκεί και σε ποιες συνθήκες διαβιούν.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top