Πολιτική

Άδωνις: «Θα τους γδάρω!Πήρα Αμερικανούς δικηγόρους για τη Novartis»

Δικαστική συνέχεια φαίνεται ότι θα έχει το θέμα της Novartis, αλλά από την πλευρά των φερόμενων ως εμπλεκομένων,  καθώς πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, αποκάλυψε στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στον Γιώργο Τράγκα, ότι θα στείλει εξώδικο στην εταιρία Novartis, προκειμένου να πάρει θέση για όσα καταγγέλλονται.

Όπως αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης «σε περίπτωση που δεν το κάνει θα καταθέσω μήνυση προκειμένου να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή μου».

Όπως σημείωσε ωστόσο ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στα parapolitika.gr ήδη έχει ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, όπου εκεί έχει βρει δικηγόρο που ετοιμάζει το εξώδικο καθώς το «χτύπημα» Άδωνι θα είναι διπλό. Και από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο και από την Ελληνική δικαιοσύνη.

«Πήγα στην Αμερική, στη Νέα Υόρκη συγκεκριμένα, καθώς στην υπόθεση Novartis, γίνεται αναφορά και στο FBI. Το Ομοσπονδιακό δικαστήριο θα ζητήσει από τη Novartis εξηγήσεις αλλά και από οποιονδήποτε αναφέρει το FBI στην Ελλάδα σχετικά με την υπόθεση».

Στη συνομιλία του με τον Γιώργο Τράγκα, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι το εξώδικο θα σταλεί εντός της επόμενης εβδομάδας και «θα ζητήσω από την εταιρεία να πάρει θέση για όσα γράφονται και λέγονται εναντίον μου. Εάν δεν το κάνει θα καταθέσω αγωγή», σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Δεν θα αφήσω σε κανέναν να παίξει το παιχνίδι του Τσίπρα».

Σημείωσε τέλος ότι η Novartis είναι φιάσκο ενώ εκτίμησε ότι σχετικά με το κατηγορητήριο  δεν θα υπάρξει δικαστική εξέλιξη στο θέμα, γιατί δεν έχει βρεθεί τίποτα για κανέναν από τους 10 που  φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top