Ελλάδα

Αίτημα της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα στις αλβανικές αρχές να τους παραδοθεί η σορός του γιου τους

Μια διαδικασία που μόνο μαρτύριο προκαλούσε στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα ήταν η μεταφορά της σορού του από το Αργυρόκαστρο στα Τίρανα από την στιγμή που στην πρώτη νεκροτομή ο Αλβανός ιατροδικαστής αλλοίωσε τα στοιχεία.

Για τον λόγο αυτό οι γονείς του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα ζητούν με αίτημά τους στις αλβανικές αρχές να σταματήσει κάθε διαδικασία για νέα νεκροτομή στην σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, παρουσία και Έλληνα ιατροδικαστή. Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα υπέβαλλε αίτημα στις Αρχές του Αργυροκάστρου, ώστε να πάψει κάθε άλλη εξέταση στην σορό του 35χρονου, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο δεν είχε νόημα.

Λεπτομέρειες που συγκλονίζουν από τον γαμπρό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Βαγγέλη Σακελλαράκη. Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί Σου», της Τατιάνας Στεφανίδου, ο κ. Σακελλαράκης περιέγραψε την όψη του νεκρού Κωνσταντίνου.

«Είδα ένα πρόσωπο με τέτοια νηφαλιότητα και υπερηφάνεια στο νεκροτομείο. Θα πείτε κι εσείς αν τον δείτε ότι δεν γίνεται! Δεν έχω δει τέτοιο νεκρό. Είχε αποφασίσει να πεθάνει αυτή την ώρα και αυτή την άγια μέρα».

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top