Αθλητισμός

ΑΕΚ: Προκατασκευασμένη η εκτέλεση της ομάδας μας

Η ΑΕΚ πήρε θέση, μετά την απόρριψη της έφεσης από το Δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ για την τιμωρία της για τα επεισόδια στο ντέρμπι της 7ης Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Με επίσημη ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΑΕΚ χαρακτήρισε την ποινή της αφαίρεσης βαθμών «προκατασκευασμένη εκτέλεση που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου», ενώ ξεκαθαρίζει ότι «όσοι νομίζουν πως βρήκαν τρόπο να θέσουν την ΑΕΚ εκτός πρωταθλήματος θα απογοητευτούν και πάλι οικτρά».

Η ανακοίνωση

Η προκατασκευασμένη εκτέλεση της ομάδας μας με την εφαρμογή διαφορετικών ποινών για ίδια αδικήματα παρέμεινε και σε δεύτερο βαθμό! Θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για τη δικαίωσή μας και την ανατροπή μιας απόφασης, η οποία ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα την βρουν μπροστά τους όσοι την μεθόδευσαν και όσοι επιχαίρουν εκτιμώντας λανθασμένα ότι θα την εκμεταλλευθούν.

Ένα είναι το δεδομένο: όσοι νομίζουν ότι βρήκαν τον τρόπο για να θέσουν την ΑΕΚ εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος θα απογοητευτούν και πάλι οικτρά! Η πρωταθλήτρια Ελλάδας δεν είναι τόσο εύκολος αντίπαλος, όσοι κι αν συσπειρωθούν εναντίον της! Τέτοιες αποφάσεις μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς! Το έχουμε ήδη αποδείξει…

Κανείς δεν θα μπορέσει να μας λυγίσει όσο εμείς αποφεύγουμε τις παγίδες και τις προκλήσεις, απομονώνουμε όσους θέλουν το κακό της ομάδας μας και παραμένουμε συσπειρωμένοι, αρχής γενομένης από τους δύο επόμενους αγώνες μας με Απόλλωνα και Μπάγερν.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top