Ελλάδα

Αποκαλυπτικοί διάλογοι του καθηγητή – «φακελάκη» με φοιτήτριες

Αποκαλυπτικούς διαλόγους που είχε ο κατηγορούμενος καθηγητής στις Σέρρες με τις φοιτήτριές του από τις οποίες ζητούσε «φακελάκι» ή ακόμα και ερωτικά ανταλλάγματα για να τις περάσει στα μαθήματα, περιέχει η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του.

Μέρος αυτών των τηλεφωνικών συνομιλιών δημοσιεύει η εφημερίδα «Realnews».

Αναλυτικά οι διάλογοι

Φοιτήτρια: Ο βαθμός που πήρα στο μάθημα ήταν πέντε

Καθηγητής: Είδες που γκρίνιαζες και φώναζες

Φοιτήτρια: Πρέπει να γράψω πάνω από επτά στα άλλα μαθήματα για να ανέβει ο γενικός μου βαθμός

Καθηγητής: Δεν θα πάω Χαλκιδική θα μείνω εδώ το βράδυ και θα πάω αύριο το πρωί. Οπότε θα με έχεις περισσότερη ώρα

Φοιτήτρια: OK

Ενδεικτικός της σχέσης που είχε ο 60χρονος με κάποιες φοιτήτριες από το ΤΕΙ Σερρών είναι και ο διάλογος που ακολουθεί με τον καθηγητή να ρωτά τη νεαρή κοπέλα αν τον αγαπάει.

Καθηγητής: Με αγαπάς;

Φοιτήτρια: Ναι σε αγαπώ γέλια

Καθηγητής: Γέλια. Λοιπόν μπες στο φτο σου στο ιγκράμ

Φοιτήτρια: Ένα λεπτάκι δώσε μου να γράψω τον κωδικό μου. Περίμενε

Πρόθυμος να βοηθήσει

Στην παρακάτω συνομιλία, ο καθηγητής εκμυστηρεύεται σε ένα νεαρό κορίτσι τη συμπάθεια που τρέφει για το πρόσωπο της και προθυμοποιείται να βοηθήσει την ίδια αλλά και τις φίλες της αν του το ζητήσει να περάσουν το μάθημα που χρωστούν.

Καθηγητής: Επιτρέπεται να έχεις εμένα και να πηγαίνεις να δίνεις τόσα λεφτά στον άλλον να κάνεις φροντιστήριο. Εγώ σου το είπα γιατί είδα πάνω σου κάποια θετικά σημεία και αποφάσισα να το κάνω για σένα. Εγώ θα σε βοηθήσω. Δεν θέλω ούτε τα λεφτά ούτε το ψέμα.

Φοιτήτρια: Ναι, ναι.

Καθηγητής: Θέλω να τα λέμε οι δυο μας ανοιχτά και ξάστερα.

Κομπλιμέντα
Αίσθηση προκαλούν όσα περιγράφουν στη Realnews δύο φοιτήτριες του ΤΕΙ Σερρών για τη δράση της σπείρας εκβιαστών Η 20χρονη φοιτήτρια αναφέρει ότι ο καθηγητής τής έκανε συνεχώς κομπλιμέντα και της ζητούσε να βγουν μαζί το βράδυ για ποτό και φαγητό.

«Από την πρώτη στιγμή άρχισε να μου κάνει κομπλιμέντα. “Τι καλή κοπέλα που είσαι. Σήμερα είσαι πολύ όμορφη”. Στην αρχή ζητούσε από όλη την παρέα μας που είμαστε όλες κορίτσια να βγούμε βράδυ για ποτό ή για φαγητό. Εμείς του λέγαμε ευγενικά όχι» τονίζει η νεαρή κοπέλα και προσθέτει: «Τελικά αποφάσισα να δεχτώ να βγούμε για να δω τι θα κάνει. Αφού δεν εμφανίστηκα στο ραντεβού μου έστειλε μήνυμα ότι όλοι φοβούνται το χάσμα που άφησε η απουσία σου.

To modus operandi των δύο φροντιστών εκβιαστών και του καθηγητή περιγράφει άλλη μία 20χρονη φοιτήτρια.

«Γνώριζα τι συνέβαινε και γι αυτό πήγα κατευθείαν στο φροντιστήριο. Έδωσα τα 250 ευρώ και πήρα τα θέματα. Οι φροντιστές με τη σειρά τους σημείωσαν το όνομα μου και ενημέρωσαν τον καθηγητή ότι είχα δώσει τα απαραίτητα χρήματα για να περάσω το μάθημα. Έτσι λειτουργούσε το κύκλωμα δηλώνει το νεαρό κορίτσι και συμπληρώνει: «Ένα βράδυ πριν από τις εξετάσεις έδωσα τα θέματα και σε τρεις άλλες φίλες μου οι οποίες όμως δεν είχαν πάει στο φροντιστήριο. Οι απαντήσεις που δώσαμε ήταν ακριβώς ίδιες. Το αποτέλεσμα ήταν να περάσω μόνο εγώ που είχα πληρώσει τα 250 ευρώ και οι φίλες μου που δεν είχαν πληρώσει να κοπούν».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top