Πολιτική

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Καμμένος: «Ετοιμάσου να ακολουθήσεις τον προϊστάμενό σου…»

Μετά τον Νίκο Κοτζιά ο συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, φέρεται να έχει ζητήσει από τον πρωθυπουργό την αποπομπή ενός ακόμα υπουργού της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα parapolitika.gr, ο υπουργός Άμυνας, έχει θέσει το εξής τελεσίγραφο στον κ. Τσίπρα, με χρονικό όριο το αργότερο μέχρι σήμερα το βράδυ: «Αν δεν αποπεμφθεί ο Κουίκ, θα σκεφτώ την αποχώρηση από την κυβέρνηση».
Ωστόσο, κυβερνητικές πηγές σπεύδουν να δηλώσουν ότι δεν υπάρχει θέμα για τον υφυπουργό Εξωτερικών για την κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου δηλώνουν ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι πληροφορίες που ήθελαν τον Πάνο Καμένο να έχει ζητήσει την απομάκρυνση του Τέρενς Κουίκ από την Κυβέρνηση.

Το καρφί Καμμένου για Κουίκ

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος μόλις αποχώρησε από την κυβέρνηση ο κ. Κοτζιάς, φημολογείται ότι έστειλε μήνυμα στον κ. Κουίκ. «Τέρενς, και τώρα έφτασε η ώρα να ακολουθήσεις, όπως έχεις πει, τον πολιτικό σου προϊστάμενο!!!».

Να σημειωθεί ότι ο υφυπουργός Τέρενς Κουίκ κατά την διάρκεια του πρόσφατου υπουργικού συμβουλίου, υπερασπιζόμενος τον κ. Κοτζιά, μεταξύ των άλλων φέρεται να είπε: «Είμαι υποχρεωμένος να εφαρμόζω την πολιτική του πολιτικού μου προϊσταμένου κ. Κοτζιά. Θα τον ακολουθώ, γιατί αυτό πρέπει να κάνω!»

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top