Διεθνή

Δάσκαλος – σάτυρος βίαζε μαθήτρια του από τα 14 της! (εικόνα και βίντεο)

Kατηγορίες αποπλάνησης, βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης κατ’ εξακολούθηση, αντιμετωπίζει ένας  33χρονος δάσκαλος από το Λονγκ Άιλαντ των ΗΠΑ, που αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε σεξουαλική σχέση με μαθήτριά του από τα 14 μέχρι τα 17 της χρόνια.

Ο Daniel McMenamin, φέρεται πως  είχε προσεγγίσει για πρώτη φορά ερωτικά την έφηβη κοπέλα τον Νοέμβριο του 2014, όταν το κορίτσι ήταν μαθήτρια στην τάξη του, στο ιδιωτικό σχολείο Lawrence Woodmere Academy.

Ο δεσμός ανάμεσα σε μαθήτρια και καθηγητή πιστεύεται ότι κράτησε 3 χρόνια, μέχρι την αποφοίτηση της κοπέλας, ωστόσο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε σεξουαλική σχέση με την κοπέλα και ισχυρίζεται εντόνως ότι η σχέση τους ήταν φιλική.

Ο δικηγόρος του, William Jaye, αρνείται τους ισχυρισμούς και λέει ότι τα υποτιθέμενα περιστατικά δεν συνέβησαν ποτέ. «Μπορώ να σας πω ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους έχουμε αυτούς τους τύπους καταγγελιών και διακηρύσσει την αθωότητά του ότι αυτό δεν συνέβη», είπε.

Ο McMenamin ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος και διατάχθηκε με εγγύηση ύψους 280.000 δολαρίων. «Στέκομαι δίπλα στον γιο μου», είπε η μητέρα του καθώς έφυγε από το δικαστήριο.

Οι μαθητές του, έπεσαν από τα σύννεφα:»Νομίζω ότι είναι περίεργο, γιατί δεν θα το φανταστώ να το κάνει σε κάποιον», δήλωσε η Ciara Leatherbury. «Ήταν ένα πολύ καλός δάσκαλος.» «Όλοι τον αγαπούσαν», πρόσθεσε ο μπαμπάς της, Leroy Leatherbury. «Όλα τα παιδιά τον αγαπούσαν.»

Δείτε το βίντεο

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top