Διεθνή

Δεν πιάστηκε το χέρι του; Τα απανωτά τηλεφωνήματα έσπασαν τα νεύρα του Μακρόν – Δεν φαντάζεστε πόσες φορές πήρε στο γαλλικό προεδρικό μέγαρο

Σχεδόν 200 φορές τηλεφώνησε ένας 38χρονος μουσικός μέσα σε μια μέρα στο γαλλικό προεδρικό μέγαρο προκειμένου να παραπονεθεί στον Εμανουέλ Μακρόν και η συμπεριφορά του δεν έμεινε ατιμώρητη.

Οι συνεχόμενες κλήσεις του στο Ελιζέ τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και η υπόθεση δεν σταματά εκεί, αφού θα βρεθεί ενώπιον και της Δικαιοσύνης. Ο λόγος για έναν 38χρονο καθηγητή μουσικής, ο οποίος σε διάστημα 24 ωρών τηλεφώνησε 195 φορές στο γαλλικό προεδρικό μέγαρο.

Η συμπεριφορά του ερμηνεύτηκε ως παρενόχληση και για αυτόν τον λόγο, πέρασε κάποιες ώρες στο αστυνομικό τμήμα, ενώ η υπόθεσή του θα εκδικαστεί τον Ιανουάριο του 2019.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τη Δευτέρα και σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, που επικαλούνται τις πληροφορίες του France Bleu, ο 38χρονος τηλεφώνησε τόσες πολλές φορές, προκειμένου να παραπονεθεί στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας προβαίνει σε μια τέτοια συμπεριφορά, αφού τα τελευταία δύο χρόνια έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του (είτε πρόκειται για παράπονα, είτε για προσβολές) σε διάφορα πρόσωπα με κάποιο αξίωμα. Το πρώτο του «θύμα» ήταν ένας διευθυντής της εθνικής αστυνομίας, τον οποία είχε δει σε ένα τηλεοπτικό σόου.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top