Πολιτική

Επίθεση Χριστοδουλοπούλου στον Καμμένο: Βγαίνουμε από μια τραυματική εμπειρία με τους ΑΝΕΛ

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Βγαίνουμε από μια τραυματική εμπειρία με τους ΑΝΕΛ».

«Δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε ανθρώπους που είναι κατά της συμφωνίας Πρεσπών, έχουν ρατσιστικές απόψεις, είναι άλλη ιδεολογική κατεύθυνση, ένας που δεν εχθρεύεται την ακροδεξιά δεν μπορείς να τον έχεις μέσα, δεν μπορείς να κατεβάσεις στο Αιγαίο δήμαρχο που είναι κατά των μεταναστών, μην τρελαθούμε», ανέφερε η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Επίσης, ζήτησε «να μην κοιτάμε τις περσόνες, τις απολιτικές, τον εαυτό τους κοιτάζουν». Στάθηκε δε στο γεγονός πως «δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη τι είδους πολιτικές συμμαχίες θα κάνουμε».

Παράλληλα, αναφερόμενη στο τέλος του προγράμματος στήριξης, η Τασία Χριστοδουλοπούλου τόνισε πως «τον Αύγουστο βγήκαμε από τα μνημόνια, βγήκαμε από καθεστώς εξαίρεσης, τώρα λοιπόν που αρχίζει μια κανονικότητα χρειάζεται να έχουμε συγκεκριμένους στόχους. Είναι η μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει και η έμπνευση και η στράτευση, η ενίσχυση του κοινωνικού κράτους».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top