Πολιτική

Ζήτησε συγνώμη ο Καμμένος από τον Τσίπρα; Τι υποστηρίζει η Εφημερίδα των Συντακτών

Ένα υπεραστικό (από τις ΗΠΑ) τηλεφώνημα του Πάνου Καμμένου στον Αλέξη Τσίπρα φαίνεται ότι άλλαξε τα δεδομένα στην υπόθεση του υπουργού Άμυνας, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ζήτησε εξηγήσεις για όσα είπε αλλά και για ποιους λόγους διαφοροποιήθηκε από την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης για το Σκοπιανό, εκθέτοντας την κυβέρνηση σε μεγάλο βαθμό, την ώρα μάλιστα που προετοιμάζεται το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Μόσχα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος απολογήθηκε στον Αλέξη Τσίπρα. Του είπε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πως δεν ήταν στις προθέσεις του να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και πως όλες οι δηλώσεις του έγιναν στο πλαίσιο συζητήσεων και ότι δεν παρουσιάστηκε κάτι στους συνομιλητές του με επίσημη μορφή.

Με αυτό τον τρόπο έκλεισε η ιστορία, αλλά και η ανησυχία της συγκεκριμένης εφημερίδας για τον Πάνο Καμμένο «που βλάπτει σοβαρά τη χώρα».

Ήταν εντυπωσιακή την Παρασκευή η στροφή του φιλοκυβερνητικού Τύπου στην υπόθεση του Πάνου Καμμένου. Ενώ το πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών» την Πέμπτη διαπίστωνε ότι ο «Καμμένος βλάπτει σοβαρά τη χώρα», την Παρασκευή η εφημερίδα αποφάνθηκε ότι η «Κυβέρνηση αντέχει… τον Πάνο».

Στη δε τελευταία σελίδα -σε άρθρο γνώμης- η «Εφ.Συν» συγχαίρει τον εαυτό της που είναι ανεξάρτητη στην άσκηση της δημοσιογραφίας και πετά για τα περαιτέρω το μπαλάκι στον ίδιο τον Καμμένο. «Δική του είναι η ευθύνη για όσα ακολουθήσουν, πρώτα στο κόμμα του, αλλά και στην κυβέρνηση» καταλήγει.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top