Ελλάδα

«Θα σε διαλύσω»! Ο μονόλογος της μάνας- Τραγικές στιγμές στη δίκη για την δολοφονία της 18χρονης Ειρήνης από τον πατέρα της στη Πετρούπολη

Η υπόθεση του 56χρονου παιδοκτόνου της Πετρούπολης,   αναβίωσε το πρωί της Δευτέρας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας,ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε και στη συνέχεια έκαψε την 18χρονη κόρη του, Ειρήνη το 2017.

Η μητέρα της άτυχης Ειρήνης γυρίζοντας προς τον πρώην σύζυγό της του είπε «Θα σε διαλύσω» ενώ στην κατάθεσή της τόνισε ότι:  «ήξερε την αγάπη μου για την Ειρήνη. Στερώντας μου το παιδί μου θα έπαιρνε εκδίκηση. Δεν μπορούσε να κάνει κακό σε εμένα. Δεν ξέρω αυτό αν ήταν αγάπη ή μίσος. Θα έκανε τα πάντα. Στην πονηριά δεν τον έπιανε κανείς. Θεατρίνος. Πολλές φορές είχαμε διαξιφισμούς αλλά είχε τον τρόπο να σε φέρνει πίσω. Έκανε συχνά ότι ήταν άρρωστος. Δεν πιστεύω ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Έσωσε τη ζωή του, σκότωσε το παιδί μου….Ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια. Είχε όνειρα».

Ο συνήγορός του, υποστήριξε πως ο 56χρονος έχει αδυναμία να ανακαλέσει στη μνήμη του τα γεγονότα, και ζήτησε να αναγνωριστεί ότι βρισκόταν σε διατάραξη των πνευματικών του λειτουργιών λόγω κατάθλιψης και δεν ήταν σε θέση να κατανοήσει τις πράξεις του. Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί στα τέλη του Οκτώβρη.

Το άτυχο κορίτσι νοσηλευόταν στην Εντατική ύστερα από τα βασανιστήρια στα οποία την υπέβαλε ο 55χρονος, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να καλύψει τη δολοφονία της ίδιας του της κόρης, βάζοντας φωτιά στο σπίτι τους.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο 55χρονος επιχείρησε πρώτα να πνίξει τη 18χρονη, πριν βάλει φωτιά στο σαλόνι του διαμερίσματός τους, στην Πετρούπολη.

Παρά τις απειλές, που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν δεχθεί, η νεαρή κοπέλα δεν έφυγε με τη μητέρα και τον αδερφό της για το Ιόνιο, μόνο και μόνο επειδή ήθελε να σπουδάσει στην Αθήνα. Επικοινωνούσε σχεδόν καθημερινά με τη μητέρα της και φέρεται να της είπε να μην επιστρέψει, γιατί ο 55χρονος δεν είχε ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα, που αντιμετώπιζε.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top