Ελλάδα

Κινηματογραφική καταδίωξη λαθροδιακινητών με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη (ΕΙΚΟΝΕΣ -ΒΙΝΤΕΟ)

Κινηματογραφική καταδίωξη νωρίς το πρωί της Κυριακής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με παράνομους μετανάστες και λαθροδιακινητές.

Η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη με τους παράνομους μετανάστες και τις συνεχείς ροές προς το κέντρο της πόλης, είναι εξαιρετικά δύσκολη με την επικινδυνότητα πλέον να είναι σε υψηλά επίπεδα.

Χαρακτηριστικό είναι και το συμβάν σήμερα το πρωί, στην οδό Λαγκαδά με όχημα που είχε μέσα λαθροδιακινητές και παράνομους μετανάστες. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 08:30 αστυνομικός εκτός υπηρεσίας κινούμενος με δικό του όχημα σε περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη, διαπίστωσε ότι μπροστά του κινούνταν όχημα με στοιβαγμένα εννέα άτομα. Λόγω της εμπειρίας του κατάλαβε αμέσως ότι επρόκειτο για παράνομους μετανάστες. Αμέσως επικοινώνησε με το κέντρο της Αστυνομίας και ακολούθησε την πορεία του οχήματος.

Οι λαθροδιακινητές μπήκαν προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην οδό Λαγκαδά, το όχημα του αστυνομικού εκτός υπηρεσίας πλαισίωσαν περιπολικά και αστυνομικοί με μηχανές. Έκαναν νόημα στους λαθροδιακινητές με τους παράνομους μετανάστες να σταματήσουν, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν και αντιθέτως ανέπτυξαν ταχύτητα. Ωστόσο, συγκρούστηκαν με άλλο διερχόμενο όχημα και μία μοτοσυκλέτα, όμως και πάλι επιχείρησαν να διαφύγουν. Τελικά ένας αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και το όχημα σταμάτησε.

Και έτσι συνελήφθησαν άπαντες, ενώ ευτυχώς δεν υπήρχε τραυματισμός από τις συγκρούσεις που είχαν προηγηθεί.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top