Διεθνή

Λιμουζίνα «θέρισε» 20 άτομα στη Νέα Υόρκη

Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Νέα Υόρκη σύμφωνα με την αστυνομία, όταν λιμουζίνα έπεσε πάνω σε πεζούς σε τουριστική τοποθεσία στα προάστια της πόλης.

Toν αριθμό των θυμάτων έχει επιβεβαιώσει η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για τρομακτικό δυστύχημα και όχι τρομοκρατική επίθεση, καθώς το όχημα που προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο, είναι λιμουζίνα που χρησιμοποιείται σε γάμους και κατευθυνόταν σε γαμήλια δεξίωση.

Μάλιστα όπως σημειώνουν οι New York Times, πληροφορίες λένε πως η λιμουζίνα μετέφερε καλεσμένους από έναν γάμο την ώρα που συγκρούστικε με ένα άλλο όχημα στο Σοχάρι της Νέας Υόρκης

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η λιμουζίνα ανέπτυξε ταχύτητα σε διασταύρωση και εξετράπη της πορείας της πέφτοντας σε κοντινό εστιατόριο που ήταν εκείνη την ώρα γεμάτο κόσμο, άλλες κάνουν λόγο για σύγκρουση της λιμουζίνας με άλλο όχημα πριν πέσει στο εστιατόριο.

Με δήλωσή του, εκπρόσωπος της πολιτειακής αστυνομίας σημείωσε ότι τα ονόματα των θυμάτων δεν θα δημοσιευθούν προς το παρόν καθώς ενημερώνονται ακόμη οι κοντινοί συγγενείς.

Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας Μεταφορών στέλνει ειδική ομάδα έρευνας στο σημείο για να εξετάσει όλα τα στοιχεία.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top