Διεθνή

Ξέσπασε η Μελάνια: «Κανείς στον κόσμο δεν έχει δεχθεί μπούλινγκ όσο εγώ»

Την καρδιά της άνοιξε η Μελάνια Τραμπ και μίλησε για όλα όσα την έχουν πληγώσει, ενώ παραδέχθηκε σε συνέντευξη της πως έχει δεχθεί μπούλινγκ όσο κανένας στον κόσμο.

«Μπορώ να πω ότι είμαι το άτομο, που έχει δεχθεί περισσότερο μπούλινγκ σε όλο τον κόσμο»», είπε η πρώτη κυρία της Αμερικής στο «ABC News», προκαλώντας την εντύπωση του δημοσιογράφου, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρατηθεί και της έκανε την ερώτηση αν πραγματικά το πιστεύει αυτό. «Ένα από αυτά τα άτομα που έχουν δεχθεί μπούλινγκ είμαι κι εγώ, αν δεις όλα αυτά που λένε για μένα», απάντησε.

Σε ερώτηση για το πώς το μπούλινγκ μπορεί να επηρεάσει τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένου και του γιου της Μπάιρον, η Τραμπ ισχυρίστηκε ότι η πρωτοβουλία της είναι επικεντρωμένη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη διαδικτυακή συμπεριφορά.

«Πρέπει να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά πάνω στη κοινωνικο-συναισθηματική συμπεριφορά, ώστε όταν μεγαλώσουν να γνωρίζουν πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τέτοια ζητήματα. Είναι πολύ σημαντικό», τόνισε.

Παράλληλα στη συνέντευξή της ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν άνθρωποι, που εργάζονται δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ, οι οποίοι όμως δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης και σημείωσε πως συμβούλευσε τον σύζυγό της γι’ αυτό το θέμα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να της εξηγεί ότι εκείνος λαμβάνει τις αποφάσεις για το προσωπικό. «Του έδωσα μία συμβουλή, όμως εκείνος κάνει μόνο αυτό που θέλει. Λοιπόν, υπήρχαν κάποια άτομα, δεν εργάζονται πλέον εδώ».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top