Ελλάδα

Ο γιατρός σπάει τη σιωπή του! Τι είπε για την Ειρήνη Λαγούδη

Δεν σταματάνε οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Ο γιατρός, του οποίου το όνομα εμπλέκεται στην υπόθεση, δίνει τη δική του απάντηση μέσω του δικηγόρου του.

Συγκεκριμένα, μέσω του Στράτου Αλφρέδου Καράτσαλου, πληρεξούσιου δικηγόρου, ο γιατρός αναφέρει:

«Όσον αφορά τα λεγόμενα και γραφόμενα των τελευταίων ημερών, μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ, τα οποία με καθιστούν ένοχο έχω να δηλώσω ότι: Είναι ψευδή και ανυπόστατα. Ουδεμία προσωποποιημένη κατηγορία έχει ασκηθεί στο όνομά μου. Επιφυλάσσομαι φυσικά παντός νομίμου δικαιώματός μου καθόσον τις τελευταίες μέρες διοχετεύθηκαν στην κοινή γνώμη δημοσιεύματα, ως σαν να στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια, τα οποία όχι μόνο με έκριναν ένοχο αλλά και με καταδίκασαν κιόλας, προκειμένου να προκαταλάβουν απόψεις και αποφάσεις. Ο κανιβαλισμός στο πρόσωπό μου πρέπει να σταματήσει και τον λόγο πλέον θα έχει η δικαιοσύνη».

Δικηγόρος οικογένειας Λαγούδη: Πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας ο ηθικός αυτουργός
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα όσα είπε στο newsIT.gr ο συνεργάτης του δικηγόρου Βασίλη Ταουξή, που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας, Βαγγέλης Παραστατίδης, τα αίτια της δολοφονίας ήταν οικονομικά και ερωτικά.

«Προσωποποιήθηκε η ποινική δίωξη. Βρέθηκε το πρόσωπο του ηθικού αυτουργού της πράξης, αναμένουμε όπως και όλος ο κόσμος, να κληθεί σε απολογία από την κυρία ανακρίτρια… Ήταν από το φιλικό της περιβάλλον, ήταν οικείο το πρόσωπο που οργάνωσε όλη τη διαδικασία που επακολούθησε, όλο το έγκλημα. Την γνώριζε πολύ καλά και πιθανόν και οι φυσικοί αυτουργοί να την γνώριζαν και αυτοί. Στο παρελθόν ήταν πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας για άλλες υποθέσεις. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση εμείς ήμασταν σχεδόν σίγουροι ότι ήταν αυτό το πρόσωπο πίσω από τη δολοφονία της αδικοχαμένης Ειρήνης. Απλά, δεν έχουμε ακόμα τη δικογραφία. Δε μπορούμε να πούμε ονόματα και πρόσωπα. Αναμένουμε να πάρουμε τη δικογραφία στα χέρια μας και να ταυτοποιήσουμε αν αυτό το πρόσωπο που πιστεύαμε, βρίσκεται πίσω από το φερόμενο ως δράστη της ειδεχθούς αυτής πράξης. Δεν έχει προσωποποιηθεί δηλαδή ο φερόμενος ως φυσικός αυτουργός ή οι φερόμενοι, μπορεί να είναι και περισσότεροι…»

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top