Διεθνή

Ο νταής Ερντογάν λέει: «Θα συνεχίσουμε να δίνουμε απάντηση στην Ελλάδα και Κύπρο»

Ως Τουρκία θα συνεχίσουμε να δίνουμε την απάντησή μας σε αυτού του είδους τις επιμονές με τον πιο ισχυρό τρόπο τόσο στην περιοχή όσο και στο διπλωματικό πεδίο”, απείλησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στα εγκαίνια του διυλιστηρίου Star στην Αλιάγα της Σμύρνης.

Στην ομιλία του ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι εκφράζει θλίψη για “τις διάφορες προσπάθειες που είναι καταδικασμένες να αποτύχουν όπως τα μονομερή τετελεσμένα για έρευνες υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο”.

“Αυτή η κατάσταση δεικνύει ότι ακόμη στην περιοχή μας υπάρχουν αυτοί που δεν εγκαταλείπουν τις πολιτικές οι οποίες προωθούν την αστάθεια και την ένταση στη περιοχή μας”, ανέφερε και πρόσθεσε:

“Ως Τουρκία θα συνεχίσουμε να δίνουμε την απάντησή μας σε αυτού του είδους τις επιμονές με τον πιο ισχυρό τρόπο τόσο στην περιοχή όσο και στο διπλωματικό πεδίο. Οι προσπάθειες που αγνοούν τη χώρα μας και τους αδελφούς μας δεν έχουν πιθανότητα να πετύχουν και τελικά όλες οι πλευρές θα το δουν”.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη “θέλω από εδώ να επαναλάβω ακόμη μια φορά ότι είμαστε ανοιχτοί σε κάθε είδους πρόταση για φιλία, αλληλεγγύη και κέρδος για όλους”.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top