Πολιτική

Παιχνίδια Μαξίμου με τους βουλευτές του Καμμένου για το σκοπιανό

Επιχείρηση επηρεασμού του Πάνου Καμμένου και των βουλευτών του αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, έχει φαίνεται πως έχει στήσει το Μέγαρο Μαξίμου, όπως παραδέχθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς, μιλώντας ραδιόφωνο του REAL FM, παραδέχθηκε πως στο παρασκήνιο υπάρχει σε εξέλιξη μια επιχείρηση προκειμένου να μετακινηθεί ο υπουργός Εθνικής Αμυνας από την αρχική του θέση (έχει πει ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση όταν έρθει το σκοπιανό στην ελληνική Βουλή) και να πειστεί ο ίδιος και οι βουλευτές του, ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι προς το συμφέρον της χώρας.

«Διεκδικούμε να πείσουμε και τον Π. Καμμένο και τους βουλευτές του ότι η συμφωνία είναι προς το συμφέρον και της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής», υπογράμμισε ο κ. Παππάς, παραδεχόμενος ότι υπάρχει μια διαφορετική προσέγγιση με τον Π. Καμμένο.

«Το θέμα με τον Π. Καμμένο αποσυμπιέζεται. Οι θέσεις της Ελλάδας είναι σταθερές και τη δεσμεύει και η συμφωνία των Πρεσπών. Έτσι πορευόμαστε και δεν χρειάζεται τίποτα περαιτέρω, η κυβέρνηση μένει σταθερή και περιμένουμε και από τους γείτονες να τηρήσουν όσα η συμφωνία προβλέπει» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Απαντώντας για το κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός επανέλαβε ότι «η κυβέρνηση είναι σταθερή» και σημείωσε ότι «δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του κυβερνητικού μίγματος».

«Δεν μπορεί να τελεσφορήσει καμία πρόταση μομφής για το Μακεδονικό και υπάρχει και η πλειοψηφία στη Βουλή για την επικύρωση της συμφωνίας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Καλούμενος να σχολιάσει το πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών» με τίτλο «Η κυβέρνηση αντέχει τον Πάνο», ο Ν. Παππάς σημείωσε ότι «αυτή η κυβέρνηση έχει αντέξει πολύ περισσότερα από όσο υπέθεταν πολλοί», για να προσθέσει: «όλοι έχουν αντιληφθεί ότι δεν θα τελεσφορήσει ο μύχιος πόθος των αντιπολιτευομένων να προκαλέσουν κυβερνητική κρίση, και η κυβέρνηση θα αντέξει την τετραετία». Και κλείνοντας το θέμα, υπογράμμισε: «Τον Μάιο υπάρχουν οι Ευρωεκλογές και οι Αυτοδιοικητικές, οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και θα έχουν δυσάρεστο αποτέλεσμα σε όσους προβλέπουν συνεχώς εκλογές».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top