Ελλάδα

Ραγδαίες εξελίξεις για το θρίλερ με το κρανίο στην Πρέβεζα! Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία

Την ώρα που οι αστυνομικές έρευνες στην τάφρο της ΒΙΠΕ Πρέβεζας,  συνεχίζονται για τον εντοπισμό περισσοτέρων ευρημάτων και εν αναμονή της εξέτασης DNA για την ταυτοποίηση της Αγγελικής Πεπόνη που εξαφανίστηκε τον Ιούνιο του 2010, ένα νέο στοιχείο σήμερα το μεσημέρι ρίχνει φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων έφτασε φάκελος από το Νοσοκομείο της Άρτας όπου είχε νοσηλευτεί μετά από ατύχημα στις 30 Δεκεμβρίου του 2009 η 25χρονη τότε Αγγελική. Οι πληροφορίες που παρέχει ο φάκελος σχετικά με τα εργαστηριακά ευρήματα του Νοσοκομείου Άρτας ταυτοποιούνται πλήρως με τα αλλά ευρήματα του καθηγητή Βουγιουκλάκη.

Το τροχαίο ατύχημα και το σημάδι στο κεφάλι
Η νεαρή κοπέλα το 2009 είχε ένα τροχαίο ατύχημα, το οποίο της προκάλεσε κάκωση στο κρανίο. Οι πληροφορίες λένε ότι ο ιατροδικαστής, βρήκε την ίδια κάκωση, στο κρανίο που βρέθηκε στο χωράφι της Πρέβεζας.

Αμέσως, ζήτησε να πάρει στα χέρια του τον ιατρικό φάκελο από το νοσοκομείο που είχε νοσηλευτεί η κοπέλα το 2009 μετά το τροχαίο. Αυτό έγινε και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στοιχεία ταιριάζουν…

Συγκεκριμένα, το κορίτσι είχε κάκωση στην αριστερή κροταφική χώρα. Το κρανίο που βρέθηκε στο χωράφι, υπάρχει κάκωση στην αριστερή κροταφική χώρα…

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top