Πολιτική

Ραχήλ κατά Καμμένου για τις αμερικανικές βάσεις

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Καμμένος, μετά τη συνάντησή του με τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας Μάτις, δήλωσε την κυβερνητική απόφαση για επέκταση και μονιμοποίηση των βάσεων αυτών για να φιλοξενήσουν μονάδες από τις τουρκικές βάσεις και αεροπορικό υλικό υψηλής τεχνολογίας, που θα καλύπτει το χώρο των Νότιων Βαλκανίων, των Στενών και της Ανατολικής Μεσογείου και την ανάπτυξη νέων βάσεων, στην Κάρπαθο.

Κυβερνητική απόφαση, που ο Αλέξης Τσίπρας, ως ο μικρός Αλέξης στο προεκλογικό σποτ του Καμμένου, αρνείται να ομολογήσει ως τέτοια και χρησιμοποιεί τις γνωστές γκεμπελικές μεθόδους του μέσω εφημερίδων, κύκλων και πιστών του, διασποράς αντικρουόμενων δηλώσεων για τον Υπουργό του. Ωστόσο, από την άλλη, δεν αντιδρά σε αυτές τις δηλώσεις, δεν τις διέψευσε και δεν τις αποδοκίμασε, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελούν θέσεις του και έχουν την απόλυτη έγκριση του.

Θέσεις, που εκτός των άλλων, παραβιάζουν κατάφορα το Άρθρο 27 του Συντάγματος σύμφωνα με τον οποίο, χωρίς νόμο που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, δεν είναι δεκτή στην Ελληνική Επικράτεια ξένη στρατιωτική δύναμη, ούτε μπορεί να διαμένει σε αυτή ή να περάσει μέσα από αυτή.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top