Πολιτική

«Σκοτωμός» στον ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ: Γιατί κατηγορεί ο Φίλης τον Παππά

Νέο επεισόδιο γράφτηκε στην εσωκομματική κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ, μετά τα πυρά που εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης κατά του κ. Νίκου Παππά.

«Πίστευα ότι η σύγχρονη Αριστερά θα είχε απαλλαγεί από τις ολέθριες αντιλήψεις του παρελθόντος» δηλώνει ο πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, ο οποίος με ανακοίνωση που εξέδωσε, δίνει προσωπική απάντηση στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά.

Ο Νίκος Παππάς στο προηγούμενο επεισόδιο της κόντρα τους είχε ταυτίσει τα Νίκο Φίλη με την κριτική που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ΕΡΤ, με αφορμή τις κριτικές επισημάνσεις Φίλη για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Με δήλωση του ο πρώην υπουργός απαντά ότι ο στρουθοκαμηλισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

Ειδικότερα, στη δήλωσή του ο κ. Νίκος Φίλης αναφέρει:

Με αφορμή τη δήλωση του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά ότι οι απόψεις που εξέφρασε ο Νίκος Φίλης για τη λειτουργία της ΕΡΤ «είναι ταυτόσημες με εκείνες του αρχηγού της ΝΔ», ο Νίκος Φίλης, Βουλευτής Α’ Αθηνών και Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κόμματος, δήλωσε:

«Πίστευα ότι η σύγχρονη Αριστερά θα είχε απαλλαγεί από τις ολέθριες αντιλήψεις του παρελθόντος και δεν θα εκλάμβανε την κριτική συντρόφων ως δήθεν προσχώρηση στις γραμμές του αντιπάλου. Κρίμα για τον Νίκο Παππά που επέτρεψε στον εαυτό του να υποπέσει σε ένα τέτοιο ολίσθημα.

Τα γεγονότα και τα προβλήματα στην ΕΡΤ είναι ξεροκέφαλα, ενώ ο αντίπαλος καραδοκεί για να ξαναρίξει ‘μαύρο’. Ο στρουθοκαμηλισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Χρειάζεται διάλογος και αποφάσεις για την υπεράσπιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top