Gossip

Στην αντεπίθεση ο Καπουτζίδης: Ουγγαρέζο αντέδρασα έτσι επειδή…

Συνέχεια στην κόντρα Καπουτζίδη-Ουγγαρέζου, με τον ηθοποιό και σεναριογράφο να απαντά μέσω Instagram στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Μετά την πρωινή τοποθέτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου σχετικά με την χθεσινοβραδινή αναφορά του Γιώργου Καπουτζίδη στο bullying και την σημασία ενημέρωσης των γονέων για το μείζον ζήτημα του σχολικού κι όχι μόνο εκφοβισμού, ήρθε ξανά η απάντηση του ηθοποιού και σεναριογράφου, αυτή τη φορά μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν άφησε να πέσουν κάτω οι αναφορές του παρουσιαστή σχετικά με τηλεφωνικές του παρεμβάσεις σε υπεύθυνους του προγράμματος του MEGA με αφορμή την φιλοξενία του Γιώργου Γεωργίου σε εκπομπή του Ουγγαρέζου, ενώ από τα βέλη του δεν γλίτωσε ούτε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία -σύμφωνα πάντα με τον Γιώργο Καπουτζίδη- προέβαινε συνεχώς σε προσβλητικά κι υποτιμητικά σχόλια.

Ολόκληρη η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη:

«1. Χθες το βράδυ, ένα υπέροχο αγόρι, έφερε τον προβληματισμό του στη σκηνή μας και του αξίζουν χίλια συγχαρητήρια! Μου στείλατε πολλά όμορφα μηνύματα, και σας ευχαριστώ. Σήμερα το πρωί ο κύριος Ουγγαρέζος, πήρε ξανά την αναμενόμενη θέση του για το συμβάν και ανέφερε μια ιστορία από το παρελθόν.

Ακούστε την και από μένα λοιπόν.

Το 2015, την παγκόσμια ημέρα κατά του Μπουλινγκ, ο κύριος Ουγγαρέζος είχε καλεσμένο στην εκπομπή του τον κύριο Γεωργίου. Του έστειλα αμέσως μήνυμα και του είπα ότι επέλεξε πολύ λάθος ημερομηνία. Ο κύριος Γεωργίου έχει συνδέσει το όνομα του με πρωτοφανείς ομοφοβικές επιθέσεις και σχόλια στην τηλεόραση. Δεν θα έπρεπε να ήταν καλεσμένος εκείνη τη μέρα, και το επισήμανα και στον ίδιο τον κύριο Ουγγαρέζο, και στην υπεύθυνη εκπομπής και στον υπεύθυνο προγράμματος. Θυμάμαι είχα πει συγκεκριμένα: ας βρίσκατε μια άλλη ημερομηνία. Σε αυτό το σημείο, επειδή εμπλέκω χωρίς να φέρει ευθύνη τον κύριο Γεωργίου, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, ότι παρά την επίθεση που έχω δεχτεί κι εγώ ο ίδιος από αυτόν, αν με ρωτήσετε πραγματικά τη γνώμη μου τώρα πια τον θαυμάζω. Όχι φυσικά για τις απόψεις του, αυτές τις καταδικάζω και θα τις καταδικάζω πάντα. Αλλά γιατί είναι ένας πατέρας που έδωσε μάχη για το γιο του, έμεινε δίπλα του ως το τέλος, πάλεψε και θυσιάστηκε για το παιδί του. Τον θαυμάζω και τον εκτιμώ απεριόριστα.

Επιτρέψτε μου να αναφέρω και ένα δεύτερο περιστατικό τώρα. Ένα χρόνο μετά, πάλι στο πρωινό του Mega, η κυρία Μεσσαροπούλου, άφηνε, με κάθε ευκαιρία ομοφοβικούς υπαινιγμούς και σχόλια. Αντέδρασα και σε αυτό. Εξήγησα στο διευθυντή μας ότι είναι ντροπή να ακούγονται στον αέρα απόψεις που σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα θα απαγορεύονταν. Η κυρία Μεσσαροπούλου το πληροφορήθηκε, ίσως να της έγινε και σύσταση, και νομίζει ακόμα και σήμερα ότι ζήτησα να την απολύσουν. Όπως και ο κύριος Ουγγαρέζος, φοβήθηκε ότι θα του κόψουν την εκπομπή. Ωστόσο, ούτε η εκπομπή του κόπηκε, ούτε η κυρία Μεσσαροπούλου έχασε τη δουλειά της. Γιατί το ζητούμενο ποτέ δεν ήταν αυτό. Το ζητούμενο ήταν να αντιδράσει κάποιος! Το ζητούμενο είναι να αντιδρούμε. Στο πρώτο ομοφοβικό ή ρατσιστικό σχόλιο που ακούμε, όποιο κι αν είναι το εργασιακό ή το κοινωνικό μας περιβάλλον.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top