Αθλητισμός

Συγκλονιστικό! Χρυσός Ολυμπιονίκης του 2004 πουλά το μετάλλιό του για να επιβιώσει

Πριν από 14 χρόνια ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και σήμερα πουλά το μετάλλιό του για να επιβιώσει.

Ο Γκαλ Φρίντμαν, ο βετεράνος ιστιοπλόος και μάλιστα ο μοναδικός Ισραηλινός, που έχει κατακτήσει αυτό το βραβείο, δεν βγαίνει οικονομικά και αναζητεί κάποιον, που θα μπορούσε να τον συμβουλεύσει στο να πουλήσει το μετάλλιό του στο eBay.

Η σχετική ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook έκανε πολλούς χρήστες να αναρωτηθούν για το «εξαιρετικό αντικείμενο», που ήθελε να προσφέρει. Ο ίδιος απάντησε ότι επρόκειτο ουσιαστικά για ένα ολυμπιακό μετάλλιο και πως θα δεχθεί μόνο απαντήσεις από ανθρώπους, που διαθέτουν αρκετά χρήματα για να ξοδέψουν.

Μιλώντας στο «Walla Sport», ο Φρίντμαν τόνισε πως προς το παρόν κάνει έρευνα για την τιμή, που θα ορίσει στη συνέχεια, και πως αποφάσισε να το κάνει αυτό για οικονομικούς λόγους.

Ο Φρίντμαν, που κατέκτησε επίσης το χάλκινο στους Ολυμπιακούς της Ατλάντα το 1996, το Παγκόσμιο το 2001 και εγκατέλειψε την ενεργό δράση το 2008, εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως δάσκαλος ιστιοπλοΐας, ενώ είναι και επαγγελματίας φωτογράφους σε γάμους.

Να σημειωθεί ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, πίσω από τον Φρίντμαν είχε τερματίσει ο Νίκος Κακλαμανάκης, που κατέκτησε το ασημένιο.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top