Πολιτική

Τα Σκόπια απάντησαν στον Καμμένο για τις καταγγελλίες! «Παρακαλώ ενημερωθείτε ότι…»

Τον Πάνο Καμμένο επέκριναν τα Σκόπια για την  αναπαραγωγή fake news, ενώ τον καλούν σε συνεργασία, στο πνεύμα της δημοκρατίας και της καλής διπλωματίας.

Αυτή ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου της ΠΓΔΜ, στην ανάρτηση του Ελληνα υπουργού Αμυνας, ο οποίος σχολίασε τις καταγγελίες της σκοπιανής αντιπολίτευσης περί δωροδοκιών βουλευτών.

«Ποιος θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας οποίος δεν ψηφίζει κατά τις εντολές προφυλακίζεται και οποίος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000€ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι», ήταν η ανάρτηση που έκανε ο κ. Καμμένος, διαφοροποιούμενος για μία ακόμη φορά από τη στάση της κυβέρνησης, καθώς την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας έστελνε συγχαρητήρια στον Ζόραν Ζάεφ για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή υπέρ της έναρξης της διαδικασίας συνταγματικής αναθεώρησης.

«Παρακαλώ ενημερωθείτε ότι μοιραστήκατε fake news που ήδη έχουν διαψευστεί επίσημα από την κυβέρνησή μας. Στο πνεύμα της δημοκρατίας και της καλής διπλωματίας, ας δουλέψουμε για τη φιλία ανάμεσα στις χώρες μας», του απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των Σκοπίων, Μίλε Μποσνιακόφσκι.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top