Πολιτική

Τσίπρας: Δεν δημοσιοποιώ την επιστολή παραίτησης Κοτζιά – Είναι αυστηρά προσωπική

«Δημοσιεύματα για εκλογές υπάρχουν εδώ και 2.5 χρόνια. Θα έλεγα σε όσους αρέσκονται σε τέτοια δημοσιεύματα να παίξουν κανένα λόττο. Εδώ και 2,5 χρόνια οι προβλέψεις τους δεν έχουν επαληθευθεί, μπορεί να είναι πιο τυχεροί αναζητώντας την τύχη τους στον τζόγο. Σε ότι αφορά την ψήφο εμπιστοσύνης, οι κυβερνήσεις ζητούν ψήφο στη Βουλή όταν αμφισβητείται η εμπιστοσύνη της Βουλής σε αυτές» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής.

«Τούτη την ώρα νομίζω ότι είναι πανθομολογούμενο ότι η δική μου κυβέρνηση χαίρει της πλήρους και απόλυτης στήριξης της εθνικής μας αντιπροσωπείας» πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

Ααναφερόμενος στο αν θα δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησης Κοτζιά, είπε: «Ενημερώθηκα με μια επιστολή που βρίσκεται στο γραφείο μου  με την ένδειξη αυστηρά προσωπικό. Δεν συνηθίζω να δημοσιοποιώ επιστολές που απευθύνονται σε μένα ως αυστηρά προσωπικές.Το θέμα για μένα έληξε και δεν θα δώσω καμία συνέχεια. Ο Νίκος Κοτζιάς αφήνει πίσω του ένα σπουδαίο έργο. Έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη να συνεχίσουμε…».

Εξάλλου, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, απάντησε ότι  δεν προτίθεται καθώς θεωρεί δεδομένο ότι η κυβέρνηση του  έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top