Πολιτική

Χατζηδάκης: Να αποπεμφθεί ο Παπαγγελόπουλος – Λειτουργεί ως συνήγορος της Χρυσής Αυγής

Μετωπική επίθεση στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποπέμψει, λέγοντας ότι λειτουργεί ως συνήγορος υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής.
Η δήλωση του υπουργού αναπληρωτή Δικαιοσύνης ότι οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής από την προηγούμενη κυβέρνησης έγιναν για επικοινωνιακούς λόγους προκάλεσαν την αντίδραση του Κωστή Χατζηδάκη ο οποίος αναφέρει πως αυτή είναι και η “γραμμή” των χρυσαυγιτών στη δίκη.

Ολόκληρη η δήλωση του Κωστή Χατζηδάκη:

«Ο κ. Παπαγγελόπουλος, αναφερόμενος στον τρόπο που αντιμετώπισε η προηγούμενη κυβέρνηση την Χρυσή Αυγή, μίλησε χθες για “πογκρόμ διώξεων που έγινε για επικοινωνιακούς λόγους”.

Με άλλα λόγια: Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι οι διώξεις των χρυσαυγιτών δεν έγιναν για λόγους ουσίας, αλλά για λόγους εντυπώσεων. Ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης λειτουργεί ουσιαστικά ως συνήγορος υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής στην εν εξελίξει δίκη.

Για την πρωτοφανή αυτή δήλωση, δεν μπορεί να παραμένει άφωνος ο κ. Τσίπρας. Ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης πρέπει είτε να παραιτηθεί, είτε να αποπεμφθεί. Σήμερα».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top