Πολιτική

Χρηστίδης: Η κυβέρνηση διαλύει το κοινωνικό κράτος και φτωχοποιεί τους πολίτες

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, απέρριψε κατηγορηματικά τη σύμπραξη σε προοδευτικό μέτωπο, όπως δηλώνουν κυβερνητικά στελέχη.

«Δεν δικαιούνται να μιλούν ούτε για Αριστερά, ούτε βέβαια για Κεντροαριστερά όσοι υπουργοί κοιμούνται και ξυπνούν αγκαλιά με τον κ. Καμμένο, που έχουν τον κ. Πολάκη, εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, ο οποίος ισχυριζόταν ότι οι νεκροί στην Ανατολική Αττική θόλωσαν την εικόνα της κυβέρνησης, που έφεραν τον νόμο Κατρούγκαλου και πιστεύουν ότι τα φυσικά αιτία θα λύσουν το ασφαλιστικό, αυτοί που δημιούργησαν τη Μόρια», υπογράμμισε ο κ. Χρηστίδης.

Ο κ. Χρηστίδης απάντησε σε ερώτηση για τις δηλώσεις υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ περί συγκρότησης προοδευτικού μετώπου και κατέστησε σαφές ότι «οι πραγματικές διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην πρόοδο και την συντήρηση, δεν περιλαμβάνουν τον σημερινό συνασπισμό κυβερνητικής εξουσίας, που διαλύει το κοινωνικό κράτος, φτωχοποιεί τους πολίτες, εκχωρεί τη δημόσια περιουσία και προσβάλλει τη δικαιοσύνη και τους θεσμούς».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top