Πολιτική

Ανελέητος πόλεμος Καμμένου με τον φιλικό προς τον ΣΥΡΙΖΑ Τύπο!

Ο πόλεμος Καμμένου με τον φιλικά προσκείμενο προς την κυβέρνηση Τύπο, μετά την πρωτοβουλία του υπ. Άμυνας να προτείνει στην Ουάσινγκτον ένα νέο… δικό του «Plan B» στο ονοματολογικό, αλλά και τη σχεδόν… επίσημη πρόσκληση στις ΗΠΑ να εγκαταστήσουν και άλλες βάσεις στην Ελλάδα, όπως αναφέρει το crashonline, καλά κρατεί…

Μάλιστα, ύστερα από το σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, με τίτλο: «Ο Π. Καμμένος βλάπτει σοβαρά τη χώρα», η ένταση οξύνεται, καθώς ο φιλικά προσκείμενα Τύπος στον Π. Καμμένο, το olympia, απαντά:

«Με ένα θλιβερό πρωτοσέλιδο επέλεξε να χτυπήσει τον Πάνο Καμμένο η Εφημερίδα των Συντακτών. Ένα πρωτοσέλιδο που είναι βέβαιον ότι θα ζήλευαν ακόμα και οι νοσηροί εγκέφαλοι του Noor1. Τα ίδια φυσικά γραφόντουσαν όταν ο Καμμένος «τόλμησε» να γίνει ο πρώτος δυτικός αξιωματούχος που επισκέφθηκε τον «δικτάτορα» Σίσι. Τότε κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι, έπαιρναν το μέρος των… ισλαμοφασιστών του Μόρσι (!) και καταδίκαζαν τα ανοίγματα Καμμένου, χαρακτηρίζοντας τα «επικίνδυνα». Εντέλει η κίνηση Καμμένου αποδείχθηκε η σημαντικότερη κίνηση της Ελλάδας μεταπολεμικά. Και φυσικά αγκαλιάστηκε από την κυβέρνηση».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top