Παράξενα

Eταιρία φτιάχνει ομοιώματα συζύγων για χήρους

Η απώλεια του αγαπημένου προσώπου, δεν ξεπερνιέται. Πολλοί αισθάνονται την ανάγκη να θυμηθούν και να νιώσουν ξανά αυτή τη ζεστασιά της επαφής.

Αν και οι άνθρωποι είναι αναντικατάστατοι και το κενό της απουσίας δεν καλύπτεται,  στο εξωτερικό δεν θεωρούν  ταμπού να ζητήσουν ένα ομοίωμα της συζύγου τους, για να έχουν ακόμη την εικόνα της μέσα στο σπίτι τους.

Έτσι φτάνουν να ζητούν… «αντίγραφα» από τις μόνες εταιρίες που μπορούν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους. Τις εταιρίες που κατασκευάζουν κουκλες προς ενοικίαση.

Όλα ξεκίνησαν μετά από αίτημα ενός άνδρα που πενθούσε τον χαμό της γυναίκας του και ήθελε μια κούκλα να της μοιάζει.

Η Τζέιν Στάνλει, μητέρα τεσσάρων παιδιών και ιδιοκτήτρια εταιρείας που νοικιάζει κούκλες του σεξ, αποφάσισε, σύμφωνα με τη Daily Star να ανταποκριθεί στο αίτημά του.

Εκτοτε η ανταπόκριση, ξεπερνά κάθε φαντασία. Στέλνοντας  μια φωτογραφία του προσώπου στην εταιρία, γίνεται η αναλογη παραγγελία  σε ένα εργοστάσιο στην Κίνα . Προϋπόθεση είναι να ορίζεται το  επιθυμητό χρώμα των μαλλιών, το μέγεθος του στήθους, το βάρος και το χρώμα του δέρματος είναι ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της παραγγελίας.

Μετά την παραλαβή από το εργοστάσιο, η επιχειρηματίας ελέγχει ότι οι κούκλες είναι κατασκευασμένες σωστά και στη συνέχεια στέλνει την παραγγελία στον πελάτη μέσω μιας «κούριερ».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top